Als je wenst aantrekkelijker te worden voor potentiele partners, dan helpen de volgende stappen u voor meer weerzinwekkende aspecten. Onthoud wel dat een goed gevoel over jezelf niet is hoe je er aan de buitenkant uitziet. Een gezondheids-mentale gesteldheid en een gezond verstand kunnen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je goed voelen over jezelf.

 1. Doe 25 sit-ups (of hoeveel je wilt) in de ochtend en in de avond. Geef toe, een fit en gespierd lichaam is toch aantrekkelijker.
 2. Doe krachttraining voor de arm. Begin langzaam. Geen behoefte om alles te overdrijven de eerste keer.
 3. Drink 8 glazen water per dag om gezond en gehydrateerd te blijven. Water is goed voor het lichaam en voor de huid.
 4. Scheren. De meeste mannen zien er beter uit zonder gezichtshaar. Misschien voor het weekend een stoppelbaard. Sommige vrouwen vinden het sexy. Maar laat het niet uitgroeien tot een baard.
 5. Verzorgen van je haar. Zorg ervoor dat het een koel en schoon kapsel is. Gebruik geen gel. Lees eventueel mannelijke tijdschriften: hier vind je stoere moderne kapsels.
 6. Eet groenten en fruit. Vermijd junkfood.
 7. Terwijl je op je voedingspatroon let, leer tenminste 3 fantastische maaltijden te koken. Er is geen betere manier om het hart van de vrouw te laten kloppen als een man die in schort een maaltijd voor haar kookt.
 8. Leer een muziek instrument te spelen.
 9. Zorg ervoor dat je een zongebruinde huid hebt. Vrouwen vinden mannen met een gebruinde huid warmer. Maar krijg geen zonnebank kleur.
 10. Ga minimaal 3x per week naar de sportschool.
 11. Zorg ervoor dat je elke dag schoon bent. Dus elke dag onder de douche, gebruik lotions en crèmes voor je huid, poets je tanden 2x per dag en gebruik deodorant.
 12. Lach. Een eerlijke, oprechte glimlach met een gevoel voor humor is een van de heetste attributen die een man kan hebben.
 13. Erken je fouten, besef dat je niet perfect bent en je zult veel interessanter zijn voor de vrouwen.

Als je de bovenstaande stappen uitvoert, zul je al op korte termijn dat de vrouwen meer interesse in je zullen tonen. Uiteindelijk zal je je de ultieme droomvrouw of misschien wel je droomvrouwen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in