Acrylprints zien er schitterend en bijna driedimensionaal uit. Geniet van je kunst aan de muur thuis of op kantoor en niet enkel weggestopt in een boek.

Fotoviva heeft één wel heel fraaie manier om je foto’s te laten zien. Die heet acrylprint. Dat is een heel eigentijds medium en een alternatieve manier om je foto’s te tonen. Prints op doek of papier kunnen te veel gaan domineren en het is tijd voor iets anders. Als je je foto’s naar een hoger niveau wilt tillen, denk dan eens aan acrylplaten om ze op te hangen. Dit is een tamelijk nieuw idee en restaurants over de hele wereld zijn er razend enthousiast over. Interieurontwerpers creëren met behulp van deze methode sfeer in een huis of kantoor. Je kunt de acrylprint vrij vanaf het plafond of aan de muur hangen. De acrylplaat die als drager van de foto wordt gebruikt is aan de buitenkant glanzend afgewerkt, waardoor de afbeelding beter uitkomt.

De perspexprint, ook bekend als de acrylprint, is een modernere versie van de traditionele methode om kunst in te lijsten. Het resultaat, een glanzend en helder beeld, is prachtig om op te hangen en biedt een geweldige aanblik. De transparante kwaliteit die Fotoviva levert is gewoon fantastisch. De op acryl aangebrachte beelden reageren op het licht waardoor een beweging ontstaat die je bij een print op doek of papier niet ziet. Het acryloppervlak is stevig zodat je het gemakkelijk kunt schoonmaken. Bescherm je foto’s en creëer wat sfeer. Deze acrylschoonheden zijn heel geschikt voor bars, restaurants en hotels. Maar ook in de vertrouwde omgeving van je eigen huis zijn ze prima op hun plaats.

De foto’s onder het beschermende acryl zijn afgedrukt op hoge kwaliteit crystal archive-papier van Fujifilm. Op dit papier vervagen de kleuren de eerste honderdvijftig jaar gegarandeerd niet. Omdat je foto niet direct op het acryl wordt aangebracht, hoef je die niet te vervangen als het materiaal breekt, splintert of achteruitgaat. Het crystal archive-papier is tussen twee acrylplaten van 5mm dikte geplaatst, alle randen zijn flame-polished voor een prachtige afwerking.

Fotoviva’s prijzen zijn inclusief het aluminium materiaal voor het ophangen. Elke foto is kant-en-klaar om op te hangen op het moment dat je hem uit de doos haalt. Er zijn vier diepe, geruwde aluminium hangboutjes die al in het acryl vast zitten. Dit maakt het beeld niet alleen ‘af’, maar geeft het ook een modern en eigentijds karakter. Fotoviva begrijpt hoe belangrijk het bezit van een mooie foto is, daarom worden op elk stuk de hoogste moderne galerienormen toegepast. Fotoviva denkt vooral aan wat jij wilt als het een mooi kunstwerk maakt van jouw foto, Geef Fotoviva een kans om te laten zien wat ze voor je foto’s kunnen doen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in