Tegenwoordig zijn er verschillende spannende en unieke games die je kunt spelen. Dit heeft grotendeels te maken met de moderne tijdgeest waarin we nu leven. Enkele van de games variëren van diepgaande strategische mechanismen tot snelle actiegames. Het mag duidelijk zijn dat er eindeloos veel opties zijn. Dit roept de vraag op welke games je absoluut niet zou moeten missen. Deze games vormen vooral met vrienden een leuke activiteit. In dit artikel geven we je een overzicht van enkele spellen die je samen met je vrienden kunt spelen.

Among Us

Among Us is zonder meer ook een van de verslavende deductiespel die de wereld in heel korte tijd heeft overgenomen. Bij dit spelletje gaat het erom dat je in de hoedanigheid als bemanningslid van een ruimteschip verschillende opdrachten moet uitvoeren. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Je bent namelijk in een team waarbij het vertrouwen ver te zoeken is. Binnen het team zijn er namelijk bedriegers die zich inzetten om de bemanning uit te schakelen. De kunst hierbij is om te ontdekken wie de bedriegers zijn. Omdat het veelal te maken heeft met mysteries en mindgames, zal het met een groep vrienden een waar spektakel zijn. 

Minecraft

Minecraft bestaat al een tijdje, maar behoort nog steeds tot een van de populairste multiplayergames. In deze game hebben deelnemers de vrijheid om geheel naar eigen inzicht werelden te bouwen. De verschillende mods en servermogelijkheden maken het mogelijk om elke speelsessie uniek te maken. In deze game kun je samen met je vrienden een team vormen en op avontuur gaan. Daarnaast kun je indrukwekkende constructies bouwen en met elkaar de strijd aangaan in PvP-gevechten. Minecraft is dus ongetwijfeld een van de games die je samen met je vrienden kunt spelen. 

Rocket League

Stel je eens een gaaf voetbalspel voor, maar dan volledig anders. De spelers in dit voetbalspel zijn namelijk geen mensen, maar raket-aangedreven auto’s. Dit is in het kort de essentie van het spel Rocket League. Deze game combineert sport met geweldige voertuigactie. Het maakt niet uit of je een ervaren gamer bent of dat je voor het eerst een controller in je handen hebt. Deze game biedt de kans om te genieten van spannende wedstrijden en hilarische momenten. Alleen spelen is al erg leuk, maar met vrienden is het absoluut nog leuker.

Super Smash Bros. Ultimate

In deze ultieme vechtgame krijg je de kans om met je favoriete Nintendo-personages te strijden. Allereerst kun je kiezen uit meer dan 70 personages en talloze arena’s. Er is dus voor iedereen wel iets leuks om uit te kiezen. Of je nu voorkeur hebt voor Mario, Pikachu of een van de vele andere karakters, de gevechten voelen steevast zenuwslopend aan. Super Smash Bros. Ultimate is een geweldig spel om je vrienden voor uit te nodigen. Alleen op die manier kan worden bepaald wie van je vriendengroep tot de ultieme vechtersbazen behoort.

Legacy of Dead

De mensen die van gokspellen houden, zullen zeker van Legacy of Dead hebben gehoord. Het staat vooral bekend als een bekende slotmachine in online games, maar is inmiddels uitgegroeid tot een cultureel fenomeen onder fervente gamers. Nu hebben gamers de mogelijkheid om multiplayer-avonturen te beleven. Samen met je vrienden kun je duiken in een wereld van oude graven, mysterieuze symbolen en gigantische schatten. Hoewel het nog steeds om geluk draait, geeft het samen spelen met je vrienden zeker een nieuwe dimensie aan het spel. Ben je van plan om in een groepje een gezellige avond te beleven met vrienden? Dan is dit spel zeker een dat je moet uitproberen om wat sfeer te brengen.