De decembermaand is een feestmaand maar ook een dure maand. Weet jij echt niet wat jij je geliefde moet geven met sinterklaas of met de kerst. Geef dan een fashion cadeabon weg.

Het is weer december en het is hartje winter. De dagen zijn kort en de nachten zijn lang dat zingt een brabantse zanger. Deze zanger heeft wel gelijk want het is al heel vroeg donker. Ik vind zelf de decembermaand een van de gezelligste dagen van het jaar want we hebben Sinterklaas op 5 december, Kerst op 24 en 25 december en we sluiten het jaar altijd knallend af, kort gezegd een feestmaand.

Decembermaand

De maand december draait om familie maar daar horen traditiegetrouw ook cadeautjes bij. Het ene gezin doet alleen maar aan Sinterklaas en het andere gezin doet aan Kerst met cadeatjes. Vaak is het niet en en maar of of. Soms weet je echt niet wat je moet geven aan je geliefden en daar heeft de webshop van Sevenbien iets perfect voor bedacht, een fashion cadeabon.

De webshop biedt de fashion cadeabon aan in vier verschillende soorten, zo is de cadeabon er in een van €10,- €25,- €50,- en €100,- Hierbij moet wel worden gezegd dat de fashion cadeabon alleen gebruikt kan worden voor de webshop van Sevenbien.

Fashion cadeaubon

Een fachionbon hoef je niet perse te geven met Sintekrlaas. Of met de kerst maar het is ook goed te gebruiken voor een verjaardag of aan iemand die je een hart onder de riem wilt steken. Iedereen wordt blij van een cadeaubon.

Een fashioncadeabon is altijd gewenst. Of je het nu verpakt in de zak van Sinterklaas legt of onder de kerstboom van de Kerstman, het maakt allemaal niet uit iedereen wordt gelukkig van een fashion cadeaubon.

Het gebruik van een fashion cadeaubon

Het gebruiken van een fashion cadeabon is heel eenvoudig. Wanneer iemand hem voor jou heeft gehaald krijg je deze thuisgestuurd en op het kaartje van de fashion cadeaubon staat een unieke code die een aantal keer te gebruiken is zo lang het bedrag nog niet is gehaald. Stel jij ziet een leuk jurkje op de webshop van Sevenbien maar die is 35 euro dat betekent dat je bij een fashion bon van €50 een bedrag van €15,- over houdt. Het zou zonde zijn dat dit een verloren bedrag is en dat zou niet eerlijk zijn. Wanneer je eenmaal een x-bedrag hebt ontvangen in de vorm van een cadeaubon betekent ook dat je dit houdt totdat het op is. Bij de website van Sevenbien is er ook een mogelijkheid om live te chatten met een van de werknmers van de klantenservice als er een aantal punten niet duidelijk genoeg zijn omtrent de fashion cadeaubon. De werknemers van Sevenbien zijn tijdens ‘kantoor’ uren altijd te bereiken via de livechat, mail en telefoon.

De cadeaubon is niet alleen te gebruiken in de maand december, ook in 2015 maakt Sevenbien gebruik van een fashion cadeaubon voor een jarig iemand of voor iemand die jij graag een keer wilt verrassen. Het is een leuk kleinigheidje en  het is zelfs mogelijk om het nu nog in een schoen te verstoppen tijdens deze SInterklaas periode of met de kerst is het wel een leuke decoratie voor in de kerstboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in