Als je jezelf op de meest aparte manier mooi wilt maken met de meest kostbare kralen, denk je het eerst aan diamanten kralen. Diamant gelden sinds altijd al als een van de meest kostbare en bewonderde edelstenen ter wereld. Dankzij de vorderingen in de techniek, ook die van het sieraden  maken, komen tegenwoordig diverse diamanten kralen op de markt met een vernieuwend ontwerp en een aantrekkelijke vorm. Met zo’n uiterst aantrekkelijke collectie diamanten kralen zul je geen moeite hebben het type kraal te kiezen dat het beste bij jou past.

Klassiek en modern

Deskundigen zeggen dat er een enorm verschil is tussen een klassiek geslepen diamant en een modern geslepen diamant. De klassiek geslepen diamant straalt meestal een zekere subtiele zwier uit, terwijl modern geslepen diamanten een schittering geven die op zijn eigen intense manier ongeëvenaard is.

Meest voorkomende en populairste vormen

Hieronder bespreken we de populairste en meest gangbare klassieke vormen waarin diamanten dezer dagen worden geslepen:

Roos

Diamanten ontworpen naar klassiek model hebben een vlakke basis en een driehoekig facet  dat de diamant een elegant uiterlijk geeft. De vlakke basis van de diamant is meestal driehoekig, peervormig of rond. Vanwege zijn brede verkrijgbaarheid wordt dit type diamant in diverse soorten ontwerpen en zettingen gebruikt. De traditionele diamantslijpvorm is het populairst tussen 0,5 karaat en 1,00 karaat.

Briolet

Dit is een ronde diamantslijpvorm, vooral gebruikt voor oorbellen en halskettingen en ook bij het ontwerp van verschillende soorten sieraden. Deskundigen zeggen dat een eenvoudige diamanten druppel meer glans kan geven aan het uiterlijk van sieraden

Rondel

Deze diamantvorm heeft gefacetteerde randen en vanwege de gewenste vorm wordt dit type diamant meestal geslepen van grote, ruwe diamanten die sowieso al heel plat van vorm zijn. Dit type diamant wordt meestal gebruikt als afwisseling tussen gouden kralen, juwelen, gekleurde edelstenen of parels.

Verhoging van je aantrekkingskracht

De diamanten kralen zijn de perfecte elementen om je aantrekkingskracht groter te maken. Het is belangrijk dat je het juiste type diamanten kraal kiest dat bij je persoonlijkheid past. Er is in deze tijd een breed scala aan diamanten kralen verkrijgbaar, en uit zo’n uitgebreide collectie kun je gemakkelijk het type kraal kiezen dat het beste bij je past. De voordeligste manier om diamanten kralen te kopen is via het internet, waar je een uitgebreide collectie diamanten en diamanten kralen aantreft en je de diamant van jouw keuze voordeliger kunt aanschaffen.                                                                                             

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in