Modeketen H&M heeft Nederlands trots Doutzen Kroes weten te strikken voor de nieuwe collectie. Het gaat om de zomercollectie van 2013. In deze campagne zal Doutzen het stokje overnemen van zangeres Beyonce. De collectie werd gefotografeerd door de beroemde fotograaf Terry Richardson in Mexico. 

Na Beyonce en Gisele Bundchen is nu topmodel Doutzen Kroes gestrikt voor de nieuwe campagne voor H&M. Met deze campagne zal Doutzen Beyonce vervangen. Het Victoria’s Secret model toont hierin de nieuwe zomercollectie voor dit jaar. De foto’s voor de campagne werden geschoten door de beroemde fotograaf Terry Richardson. Hij nam de foto’s in een strandhuis in Mexico.

Samenwerking Doutzen met H&M

Voor Doutzen was de samenwerking met H&M de eerste keer en die viel zeker niet tegen. Zelf zegt ze erover: “Iedereen die bij H&M werkt is zo aardig en ze gaven me meteen het gevoel dat ik helemaal bij de ‘familie’ hoorde, omdat het de eerste keer was dat ik met H&M samenwerkte”. De foto’s liegen er niet om, want in de campagne is een prachtige en stralende Doutzen te zien.

Naast de fotocampagne is er ook een video bijgemaakt. In deze video is Doutzen in verschillende prachtige outfits te zien. Het zijn luchtige en zomerse outfits, zoals bikini’s, tops en shorts. Doutzen danst op het strand en rondom het strandhuis en straalt de hele video lang. Het was voor Doutzen niet de eerste samenwerking met Richardson. Over hem zegt ze: “Ik houd van Terry. Ik heb eerder een paar keer met hem samengewerkt en hij is erg grappig en heel lief, en hij geeft me een goed gevoel over mezelf en de foto’s zijn fantastisch!”

Doutzen's favoriete kleding

Doutzen heeft natuurlijk ook een paar favorieten uit de collectie. Haar favorieten zijn de naveltrui tops, denim shorts met hoge taille, high-top sneakers, een felgekleurd badpak en een strandtas. Precies de items die de kledingstijl van Doutzen beschrijven.

Beyonce deed vorige campagne van H&M

Beyonce wist de vorige campagne van H&M al te sieren. In deze campagne was ze behalve het gezicht, ook vooral het lijf van de modeketen. Voor de collectie poseerde zij namelijk vooral in bikini's en zomerse kleding. Gelukkig heeft Beyonce hier het perfecte lichaam voor en zag ze er prachtig uit. De campagne van Beyonce werd opgenomen op de Bahamas. De reclame komt neer op een lange muziekclip. Tijdens de reclame zingt ze haar nieuwe nummer 'Standing On The Sun'. De reclame werd geregiseerd door Jonas Akerlund. 

Topmodel Gisele Bundchen

Onlangs maakte ook topmodel Gisele Bundchen bekend dat zij het gezicht van de herfstcollectie van H&M zal zijn. De eerste beelden van deze campagne werden onlangs al vertoond. Op deze beelden was Gisele te zien in een zwarte lange trench coat. Voor Gisele was het niet de eerste keer dat ze model stond voor de Zweedse modeketen. In 2011 poseerde het topmodel ook al voor het merk. 

Voor Doutzen Kroes wist H&M naast Beyonce en Gisele Bundchen ook grote namen als Vanessa Paradis en Lana Del Rey te strikken. Het is natuurlijk volkomen logisch dat H&M voor het Nederlandse topmodel gekozen heeft. De Nederlandse trots heeft een frisse uitstraling en weet als geen ander hoe je kleding moet verkopen. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in