OPI is een bedrijf in Hollywood, dat gespecialiseerd is in hand- en nagelverzorgende producten. Vlak na het moment dat OPI hun eerste nagellak lijn lanceerde is OPI in meer dan honderd landen een begrip geworden. Per jaar worden er meer dan 30 miljoen OPI nagellakken verkocht. Het behouden en verbeteren van de kwaliteit van handen en nagels heeft OPI tot doel. In de OPI lakken zitten geen schadelijke stoffen zoals DBP, tolueen of formaldehyde. De OPI nagellak blijft lang zitten, is stootbestendig en dekt perfect. Bovendien is het in tal van kleuren verkrijgbaar en niet op dieren getest.

Oprichter van OPI nagellak

In 1951 emigreert de Hongaar George Schaeffer naar Amerika. Dertig jaar later komt hij in contact met een bedrijf dat gespecialiseerd is in tandheelkundige producten. Kort erna ontwikkelt hij acrylnagels en brengt deze op de markt. De acrylnagels zijn een succes, waardoor het voor hem mogelijk is om het bedrijf dat tandheelkundige producten produceert, over te nemen. In 1981 brengt hij de eerste nagellakken lijn op de markt. Sindsdien is zijn American Dream werkelijkheid geworden.

Collectie OPI nagellak

In het voor- en najaar vult OPI de collectie aan met 12 nieuwe kleuren nagellak, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Artistic Director en Vice President van OPI, Suzy Weiss-Fischmann is van A tot Z verantwoordelijk voor de collectie. Suzy Weiss-Fischmann wordt in Amerika gezien als de ‘First Lady of Nails’. Door de mode op de voet te volgen, bepaalt ze aan de hand van de trends, welke kleuren en materialen het modebeeld gaan bepalen. Hier stemt zij de nieuwe collectie OPI nagellak op af. Iedere lak krijgt vervolgens een specifieke naam. Zodra de collectie af is, presenteert Suzy de collectie aan de hoofdredacteuren van populaire magazines.

Buiten de standaardcollectie om, die ieder voor- en najaar uitkomt, heeft OPI ook thema nagellakken.

Van de thema nagellakken zijn er drie, waarvan een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaan, het zijn de volgende nagellakken:

  • ‘Color My Heart Red’, een deel van de opbrengst gaat naar de Amerikaanse Hartstichting
  • ‘Pink of Hearts’, een deel van de opbrengst gaat naar Pink Ribbon
  • ‘Breath Life’, een deel van de opbrengst gaat naar de Amerikaanse Longkankerstichting

Naast de collectie nagellakken heeft OPI ook een utgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten.

OPI nagellak onder de sterren en in de media

In Amerika is OPI nagellak een hot item. Sterren zoals; Madonna, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Oprah Winfrey, de Kardashians, Rihanna en Katy Perry zijn er weg van. Het is een kwalitatief hoogwaardig product en ze hebben voor ieder outfit wel een bijpassende kleur.

Door de American Beauty Associaton is OPI al 23 keer onderscheiden. Ze zijn ook bij andere Amerikaanse-, Nederlandse-, Franse-, Italiaanse- en Engelse organisaties in de prijzen gevallen. Tevens is OPI door lezers van magazines al diverse malen uitgeroepen tot beste product.

Verkrijgbaarheid van OPI nagellak

OPI Products te Helmond is de distributeur in Nederland. OPI lakken zijn in Nederland verkrijgbaar bij een selectie parfumeriezaken, drogisterijen, schoonheidsinstituten en bij professionele nagelstudio’s. In Amerika kosten de lakken ongeveer vier euro per stuk, dit is een stuk goedkoper dan in Nederland. Een flesje OPI nagellak bedraagt hier rond de dertien euro per stuk. Dus dames, mocht je in Amerika zijn, HAMSTEREN!

www.opipro.nl
www.opi.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in