Twitter is niet meer weg te denken van internet. Dit social media platform wint meer en meer aanhangers. Je kunt er prima op de hoogte blijven van het wel en wee van je familie, vrienden en collega's, maar je vindt er ook interessants 'tweets' van beroemdheden. Maar wie is nu echt de moeite waard om te volgen? Veel beroemdheden gebruiken Twitter alleen om wat mededelingen te doen. Of ze hebben zich aangemeld op Twitter maar schrijven nooit iets. Saai! Een serie artikelen over leuke twitteraars met deze keer: modellen en ontwerpers.

Een paar aanraders voor jou om in je lijstje "following" te zetten:

Modellen en Ontwerpers

@tyrabanks

Tyra Banks, model en presentatrice van America's Next Top Model is een graag geziene twitteraar. Ze heeft ruim 3 miljoen volgers. En terecht! Tyra houdt er van om online grapjes te maken en heeft voldoende zelfspot. Ze plaatst gekke foto's van zichzelf en geeft het meteen toe als ze een blunder heeft gemaakt: "My shoe price tag was on major display on The View today!  At least ya'll see I love a sale!" (Het prijskaartje van mijn schoen was groot te zien op The View vandaag! Dan kunnen jullie ten minste zien dat ik van een koopje houd!).

@MissDK

Onze eigen Doutzen Kroes is ook op Twitter te vinden. Ze heeft bijna 100.000 volgers. Doutzen twittert graag over en aan haar man @SunneryJames, een beroemde DJ. Het leuke van Doutzen's account is dat ze zelf ook foto's maakt op de set van fotoshoots. Daarmee laat ze zien hoe een glamourfoto tot stand komt.

@KimKardashian

Kim Kardashian is een beroemd model en ontwerpster. Zij heeft ruim 7,5 miljoen volgers op Twitter en is heel actief op het platform. Op de dag dat volgens de Amerikaan Harold Camping de wereld zou vergaan, twitterde Kim: "I am confused, why does everyone think the world is going to end today? Only God can determine that! But what started all of this talk?" (Ik ben in de war, waarom denkt iedereen dat de wereld vandaag vergaat? Dat is in God's handen. Hoe is dit gespreksonderwerp ontstaan?) Je kunt je afvragen of ze wel eens een krant open slaat of televisie kijkt..

Andere modellen en ontwerpers op Twitter

Er zijn nog veel meer bekende mensen uit de modewereld op Twitter te vinden: @Viktor_and_Rolf, @rosiehuntington, @frederiquevdwal, @AngelAlessandra, @Ana_B_B, @AnneV, @LonnekeEngel, @Kimfeenstra, @YfkeSturm, @Juliephenderson, @Jess_Stam, @iza_goulart, @IsabeliFontana1, @HilaryHRhoda, @KateUpton, @MichaelKors, @ArlenisSosa, @lindseywixson, @giseleofficial, @KendallJenner, @LaurenConrad, @cocorocha, @WorldmcQueen, @MillaJovovich, @ninagarcia, @santinorice.

Hoe weet je zeker of het "de echte" is?

Twitter geeft een 'tag' aan accounts van beroemdheden. Achter de naam van de persoon staat een blauw tekentje met daarin een wit vinkje. Deze accounts zijn geverifieerd door Twitter. Hou er rekening mee dat Twitter niet alle bekende Nederlanders kent of herkent.

Andere artikelen over interessante twitteraars

Politici

Zangers en zangeressen

Sportmannen

Parodieën op beroemdheden

Cabaretiers

www.twitter.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in