Kleding kan een hoop doen om je slanker of juist dikker eruit te laten zien. Door op een aantal dingen te letten kan je er langer en dus slanker uitzien.

Kleding is van grote invloed op hoe jij overkomt op andere mensen. Ook voor wat betreft je lengte, dikte of juist andersom.

Hier tips om op te letten en jezelf langer en slanker te laten lijken!

-Draag donkere kleuren. Dit kleedt veel mooier af.

-Door langer te lijken, lijk je ook slanker. Voorkom dus een propperig gezicht door teveel kleding te dragen (dus teveel laagjes). Grove truien hebben hetzelfde effect: niet doen.

-Door kleuren te gebruiken die op elkaar lijken (ton sur ton) maak je het beeld langer. Dus optisch slanker.

-Toch graag leuke kleurencombinaties? Kies dan voor een contrasterend jasje. Wel lekker los laten hangen!

-(Hoge) Hakken doen het goed!

-Aap niet zomaar iedereen na. Wat de ander staat, kan voor jou een grote ramp zijn!

-Let op prints. Grote grove prints zijn het dus echt niet!

-Horizontale strepen maken je breder…kies dus liever voor verticale streepjes….

-Door voor langere jasjes te kiezen creëer je ook een verticale lijn. Daardoor lijkt je bovenlichaam langer (en dus slanker).

-Het schijnt zo te zijn dat haar wat in je gezicht hangt, niet bijdraagt aan een slank uiterlijik….staart in, dus! Of  een ander leuk kapsel waarbij je haren uit je gezicht zijn!

-Lingerie kan een hoop verschil maken. Koop een bh die ook werkelijk goed past en je een mooie aanblik geeft. Ondergoed wat perfect past, geeft je een minder “blubberig” uiterlijk. En voorkomt overbodige vetrolletjes….Er is ondergoed wat gemaakt is om jouw figuur te corrigeren. Waarom zou je het niet doen?

-Raar, maar waar. Heb je ook de neiging om juist oversized kleding te dragen om zo je vetrolletjes te verbloemen? Niet doen! Het zorgt er juist voor dat je groter en grover lijkt.  Door voor een strakke rok te kie zen, leg je het accent op je taille…en dat geeft je weer meer lengte.

-Wist je dat ook kleine details belangrijk zijn, zoals de zakken van je broek, bijvoorbeeld. Ben je bijvoorbeeld kleiner en voller? Dan zijn grote kontzakken niet echt jouw ding. Bekijk dus uitvoerig alle kanten van je nieuw te kopen outfit. Teveel, te weing accessoires, te groot, te druk: het doet allemaal mee!

-Beetje bloot geeft je een slankere look!

-Heeft jouw shirt een opvallende, andere kleur dan je broek? Laat hem dan niet precies daar eindigen waar je op z’n breedst  bent….

-Heb je mooie borsten? Of zijn het juist jouw benen of billen die gezien mogen worden? Probeer juist dit lichaamsdeel op de voorgrond te krijgen. Dit doe je door te spelen met de accesoires, bijvoorbeeld. Of laat maar een beetje meer zien van je boezem….

-Een rok is mooier als hij  niet over de knie valt! Langere rokken laten je voller lijken.

-Misschien niet echt een kleding issue, maar: loop rechtop en niet als een zoutzak. Door jezelf rechtop te bewegen, straal je niet alleen mooier maar je buik ziet er direct ook mooier uit! Schouders recht, borst vooruit. Laat de mensen maar zien dat jij er bent en er ook gewoon mag zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in