Een hoop dames gaan aan de slag met zelfbruiners, je smeert jezelf in met een creme of lotion en dan is het maar hopen op mooi resultaat. Dit zijn vaak dure producten en over het algemeen ruiken ze niet bepaald lekker, ook is het nog maar de vraag hoe je huid erop reageert, in veel gevallen is de tint die je ervan krijg alles behalve natuurlijk. Niemand wil rondlopen met een oranje lichaam vol strepen, want goed smeren blijft lastig.

Zonnebankcremes

Een créme speciaal ontwikkeld voor onder de zonnebank, voor optimaal huidverzorging en kleurresultaat. Ja het bestaat en I’m in love! Altijd al een hekel gehad aan dat bleke huidje in de koudere maanden, dus uiteindelijk toch maar besloten een bezoekje te brengen aan de zonne studio. De eerste keer reageerde mijn huid er niet heel vrolijk op, hij was vrij droog geworden en voelde ook op z’n zachst gezegd niet prettig aan. Thuis ben ik gelijk achter de laptop gaan zitten speuren op het internet, na enige tijd zoeken belande ik op de website van Australian Gold, echte experts als het gaat om zonnebankcrémes en huidverzorging.
Na het nodige snuffelwerk door de producten is mijn keuze gevallen op de Hardcore Black creme, deze bevat maar lieft 30 stevige bronzers, voor prachtig resultaat en dankzij Hempseed Oil word de huid verzorgt, gevoed, verstevigd en verzacht door de uitgebalanceerde ‘Skin Softener’. De creme heeft een lekkere geur, smeert lekker uit en trekt snel in. Ook erg fijn is dat hij niet plakt en je helemaal niet veel nodig hebt. Het is geen zelfbruiner, het is dus niet zo dat je vol met stepen en kleurverschil zit.

TanShot

Toen mijn zonnebankcreme bezorgd werd en ik het doosje opende, zat er veel meer in dan enkel de fles creme. Bijgevoegd waren ook een opblaasbare standbal en een Tanshot, super leuk zo’n proefflesje!
Als je er nog nooit van gehoord hebt, zul je afvragen wat dat is hemelsnaam is. De naam zegt het eigenlijk al, een vitamine shotje van circa 60mL met frisse Kokos-annanas smaakt die je huid verzorgd en waar je extra snel door verkleurd, zowel in de buitenzon als onder de zonnebank. Dit onder andere dankzij Béta caroteen en Aloë Vera. Het bevat vele vitaminen waaronder vitamine A, dit gaat rimpeltjes tegen en maakt je huid gladden, de vitamines C, E en CoQ10 gaan ouderdomsverschijnselen tegen en verbeteren de elasticiteit van de huid. Met 3 grote slokken heb je het shotje wel weggewerkt, de smaak is absoluut niet verkeerd dus hoef je het niet met dichtgeknepen neus naar binnen te werken.

En.. Werkt het?

Ja absoluut! 5 sterren voor deze producten. 5 minuten voor ik de studio betrad het shotje tot me genomen, binnen netjes uitgekleed en mijn volledige lijf ingesmeerd en 20 minuutjes onder de zon gedoken. Nadat ik het apparaat had uitgedrukt en eronder vandaan stapte, zag ik gelijk kleurverschil. Mijn huid voelde lekker zacht aan, was niet geïrriteerd of rood zoals dat na de eerste keer wel het geval was. De dagen erna werd de kleur nog iets beter zichtbaar, ik ben overtuigd en helemaal tevreden!
Natuurlijk is het wel belangrijk dat je niet te vaak onder de zonnebank gaat, want ondanks het gebruik van goede producten is te veel blootstelling aan UV-licht natuurlijk niet goed voor je huid, zelf bezoek ik de studio om de 2 weken.

Door de producten behoud de kleur ook langer en is vaker gaan dus niet nodig. Iedere huid is anders, vraag daarom altijd advies aan een van de medewerkers, zij zijn hiervoor opgeleid en kunnen jou dus het beste vertellen welke producten en zonnebank het meest geschikt is voor jouw huidtype.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in