Hallo iedereen, Graag wil ik jullie vertellen over het restaurant Kamisushi in Hengelo (ov). Ik wil hierover schrijven, omdat ik erg tevreden ben over dit restaurant.

Als je van sushi houd en je bent een keer in Twente, dan wil ik je zeker adviseren om een keer naar Kamisushi te gaan. Het menu is erg divers en het eten is overheerlijk. De bediening is erg goed en super vriendelijk. Het restaurant is niet al te groot, maar dat maakt het juist wel extra knus en gezellig.

Ook kan je afhalen bij Kamisushi. Je kan de sushi van te voren bestellen, maar dat is op zich niet nodig. Als je het eten bij hun in het restaurant besteld, kan je er gewoon op wachten.

Goed om te weten, is dat alles super vers is (wat enigszins wel fijn is met sushi).

De prijzen bij Kamisushi zijn heel goed in verhouding.

Je kan er lekker onbeperkt sushi eten en je besteld alles via een tablet.

 

Ik wil jullie nog graag vertellen hoe het precies bij Kamisushi gaat.

 

Als je plaats neemt in het restaurant, word je allereerst gevraagd of je het concept kent, zo niet leggen ze dit uiteraard aan je uit. Je krijgt de tablet waarmee je je bestellingen kan plaatsen. ( Je hoeft dus niet elke keer van tafel te lopen, dat is ook zo ongezellig. ) Dan word er meteen aan je gevraagt wat je wilt drinken ( de drankjes betaal je wel apart ). Echter moet je dit er gewoon voor over hebben, want het eten is gewoon heerlijk. In eerste instantie mag je 8 rondes bestellen. In elke ronde kan je 5 verschillende dingen bestellen. Als je denkt dat dit weinig is, mag je na die 8 rondes nog meer eten hoor. 8 Rondes is wel heel erg veel hoor. ( Ik heb de 8 rondes nog nooit gehaald.)

Als je niet van vis houd, heb je ook sushi met vlees (bijv. kip of eend). Maar je hebt ook nog andere dingen dan sushi.Je hebt er ook warme gerechten.

Duurzaam ondernemen

IS er een gerecht dat niet naar uw smaak is, geef het dan aan de medewerkers door en dan houden ze daar rekening mee. Om onnodige verspillingen tegen te gaan, hebben ze wel een voorwaarde: Bestel wat je op kunt eten. Restanten als gevolg van verspilling worden extra in rekening gebracht. €1,- voor ongeconsumeerde sushi en €3,- voor de warme gerechten.

Cadeaubon

Weet je niet wat je iemand moet geven als cadeau? Laat iemand dan zelf de keuze maken uit het smakelijke assortiment met de Kami sushi Cadeaukaart. Verse sushi, warm eten, vers huisgemaakte salade of sashimi? Je vind het bij Kami Sushi!

Deze cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf €5,- tot €150,- en is 2 jaar geldig. Heb je geen tijd om een cadeaukaart op te halen? Geen probleem. Bestel uw cadeaukaart via de website van Kami Sushi en geef aan waar je deze geleverd wil hebben en hun zorgen voor de rest.

  Sushi en Movie

Eerst lekker dineren bij Kami Sushi en daarna naar een topfilm bij Wolff Cinestar in Enschede of Cinema Hengelo. Ideaal voor een compleet avondje uit. Samen met vrienden, familie of met je collega's.

Hoe werk het?

Wanneer je komt dineren , dan ontvang je de vouchers voor Wolff Cinstar Enschede of Cinema Hengelo. Deze kan je bij de bioscoop inleveren voor een bioscoopkaartje.

Prijzen Sushi en Movie

Maandag t/m vrijdag € 27,50 per persoon.

Vrijdag t/m zondag en feestdagen €30,50 per persoon.

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in