Tegenwoordig is het helemaal hip, het dragen van een blazer. Het is elegant en nooit te opvallend, maar je kan er ook eentje met een printje aantrekken waardoor de aandacht wel jouw kant op gaat. Draag je het op een spijkerbroek, een zwarte flared of met de bijpassende broek, het kan allemaal. Met een leuke sneaker eronder of een paar hakken, je kan helemaal zelf bepalen wat je met die blazer uitstraalt. Vaak style je een blazer met een witte blouse eronder, maar dat wordt na een hele tijd wel een beetje saai. Daarom vind je hieronder tips voor het stylen van een blazer zodat je het een keer op een andere manier doet dan je gewend bent.

Combineer het met een (midi)jurk

Dat je een blazer op een broek met een top kan dragen, dat weet iedereen wel. Je kan het ook wat creatiever gaan dragen, door bijvoorbeeld voor een jurk te kiezen. De midi lengte is dan een mooie lengte, omdat er dan genoeg jurk onder de blazer vandaan komt maar het ook nog vlot blijft. Je kan dan bijvoorbeeld een stijlbreuk maken door voor een vlotte bloemige midi jurk te gaan gecombineerd met een oversized blazer. Dat zorgt er voor dat het er spannend uit gaat zien en dat mensen wellicht naar je om gaan kijken!

Een kanten topje

Wat ook veel mensen doen is het combineren met een kanten topje. Dit is een sexy lingerie topje, waarbij het dunne spaghettibandjes heeft en een kanten randje. Vaak gaat het gepaard met een (diepe) v hals waardoor de aandacht naar jouw boezem gaat. Wil je dit nu niet te veel maar wel een beetje aandacht naar het decolleté? Ga dan voor een kanten topje met een blazer erover. Zo wordt de blik wel naar die richting getrokken, maar laat je niet al te veel zien omdat de rest natuurlijk deels bedekt is. Mocht het dan toch nog heet en steamy worden, dan kan je altijd je blazer uit doen. Ga je naar een feestje? Maak de look dan af met mooie smokey eyes. In dat artikel lees je hoe je die kan gaan maken om te zorgen voor het wow-effect.

Ga voor warmte door middel van een coltrui of een hoodie

Een kanten topje is natuurlijk niet zo warm en met de koudere dagen op komst is het lekker om te zorgen dat je genoeg warme items in huis hebt. Zo kan je altijd een coltrui onder de blazer doen. Dit geeft een mooi gesloten effect en hierdoor gaat de aandacht nog meer naar je blazer toe. Wil je het liever wat meer casual dragen? Ga dan voor een hoodie waarvan de capuchon over de rand van de blazer valt. Op deze manier draag je het wat meer speels.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in