Ruim tachtig procent van de vrouwen is niet tevreden met haar billen. Ze vinden ze te dik, of juist te plat. Een bikini uitzoeken is voor veel vrouwen dan ook geen pretje. Gelukkig heeft iedere vrouw de kans om prachtige strakke billen te krijgen.

Sporten

De beste manier om strakke billen te krijgen, is sporten. Wanneer je naar de sportschool gaat, kun je op verschillende manieren je bilspieren trainen. Sowieso is het goed om te beginnen met cardiotraining. Daarna kun je speciale oefeningen doen om je bilspieren te trainen. In de sportschool kan een trainer je helpen met het vinden van geschikte oefeningen. Maar ook thuis kun je al beginnen met trainen. Om te beginnen kun je een aantal keer per dag je bilspieren aanspannen, gewoon terwijl je zit. Span je bilspieren aan, houd dit drie tot tien seconden vast en ontspan. Herhaal dit ongeveer tien keer.

Een andere goede oefening die je thuis kunt doen, is de training van je bilspieren met behulp van een stoel. Zet een stoel achter je neer en zak door je benen. Blijf vlak boven de stoel hangen, houd dit even vast en kom weer omhoog. Herhaal ook deze oefening ongeveer tien keer.

Bij sport is het belangrijk dat je de oefeningen langzaam op bouwt. Je hoeft niet in een keer alle oefeningen achter elkaar te kunnen doen, het belangrijkste is dat je het vaak herhaalt. Begin dus makkelijk en bouw het steeds verder op. Wanneer je bijvoorbeeld iedere dag tien minuutjes tijd vrij maakt voor de oefeningen, dan kom je al een heel eind.

Eten

Natuurlijk is ook je eetpatroon heel belangrijk. Een combinatie van veel sporten en gezond eten, leidt veel sneller tot een succes dan wanneer je alleen zou sporten. Probeer voldoende fruit en groente binnen te krijgen en zo min mogelijk suiker en vetten. Ook het drinken van water is heel belangrijk. Zorg dat je minstens anderhalve liter op een dag drinkt, dit is goed voor je huid.

Verzorging

Wanneer je met het sporten en gezonde eten gezorgd hebt voor een goede vorm, dan kun je perfecte billen creëren door ze goed te verzorgen. Er zijn diverse smeerseltjes verkrijgbaar om de huid van de billen optimaal te verzorgen. Begin met het scrubben van je billen. Dit kan met speciale scrubzout of een scrubhandschoen. Door het scrubben, wordt je oude ruwe huid vervangen door een nieuwe zachte huid. Er zijn speciale apparaatjes te koop waarmee je je billen kunt masseren. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en geeft je bovendien een strakke huid. Maak ook gebruik van een verstevigende douchegel tijdens het douchen.

Tenslotte

De beste manier om strakkere billen te krijgen, is het combineren van sporten, gezond eten en een goede verzorging. Sommige vrouwen worden geboren met een perfecte jaloersmakende kont, andere vrouwen moeten hier keihard voor werken. Hoe je kont er ook uit ziet, je kunt altijd proberen strakkere billen te krijgen. Maar onthoud dat je vooral blij moet zijn met de billen die je hebt, ook al zijn ze misschien niet perfect!

http://www.bodywatch.nl/beweging/strakke-billen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in