Alle baby's in Nederland worden voortaan standaard ingeënt tegen Hepatitis B. Minister Ab Klink van Volksgezondheid heeft dat bekendgemaakt. Het vaccin wordt uiterlijk per 2012 opgenomen in het rijksvaccinatieprogramma voor zuigelingen.

Eerste wat ik dacht: tuuuuuuuuuuurlijk, gooi er nog meer vaccinaties in. En iedereen vind het zooo verstandig, ja want Hepatitis is erg gevaarlijk. Ja, Malaria ook, Gele Koorts ook, net als Cholera, Hepatitis A, Legionella, Salmonella etc. Moeten we daar dan ook allemaal standaard tegen gaan inenten? Kom op zeg. NOOIT heeft Hepatitis B in een pakket gezeten, behalve bij risicogroepen, en hebben we er ooit een epidemie, pandemie of veel gevallen van gehad? Nee. Waarom dan vaccineren, waarom?

Het is volkomen onnatuurlijk om een baby op dezelfde dag met meerdere ziekteverwekkers in te spuiten in combinatie met een stof die het immuunsysteem moet aanzetten tot het produceren van antistoffen. Als die antistoffen gevormd zijn, blijft er een hyperreactief immuunsysteem over dat auto-immuun aandoeningen gaat ontwikkelen omdat het niets meer te doen heeft. En dus levenslang klant wordt van de farmaceutische industrie.Waarom een kind standaard vaccineren tegen een ziekte die alleen door bloed-bloedcontact of door seksueel contact overdraagbaar is? Gaan we kinderen dan bijvoorbeeld ook inenten tegen aids?

Voorbeelden

Ten eerste: Hepatitis B is niet in opmars, vanaf 1990 is het aantal gevallen stabiel. Alleen om te voorkomen DAT het meer wordt, willen ze dit invoeren. Volkomen onzin in mijn ogen. Je gaat mensen toch ook niet inenten tegen Cholera omdat je wilt voorkomen dat het aantal mensen met die ziekte hoger wordt? Je gaat mensen toch ook geen preventieve malariatabletten laten slikken omdat het wel eens kan zijn dat Malaria hierheen komt?

""Ten tweede: je laat jezelf/je kind toch niet zomaar inenten met een vaccin cq virus dat niet getest is, waar geen moer over bekend is? Mensen zijn tegenwoordig kuddedieren, doen maar wat de media zeggen, doen maar wat er wordt gezegd. Oh, van melk krijg je kans op kanker, goh laten we geen melk meer kopen. Van sla en wortelen krijg je auto-immuunziektes? Eten we dat ook niet meer. In water zitten te veel zouten en mineralen waardoor je vocht vast kan houden? Drinken we toch ook geen water meer.

En één bericht over een ziekte en hup, we staan allemaal direct in de rij voor een Mexicaanse griep-prik, of een baarmoederhalskankerprik, waar helemaal niks over bekend is, wat niet goed getest is omdat het allemaal snel snel in de menigte gegooid wordt. Waar we helemaal níets over weten. Dat is toch achterlijk? Ik laat me echt niet inspuiten met iets waar amper wat over bekend is hoor.

Onderzoek

De afgelopen jaren kwam het regelmatig voor dat de griepprik de verkeerde virussen bevatte. Niet zo onlogisch, want in het voorjaar worden de virussen al bedacht die in het najaar in het vaccin moeten zitten. Het kost namelijk nogal veel tijd om al die vaccins te maken. Enerzijds is de kans op de verkeerde keus dus aanwezig, maar anderzijds muteert het virus in dat half jaar ook. Daardoor klopt het vaccin dan ook niet meer. Aangezien een vaccin in principe alleen werkt tegen het gebruikte virus, is zo'n vaccin dus zinloos. En uitvoerig Mexicaanse griep-onderzoek ? Vanaf de tijd dat de griep er ineens was, was er binnen een maand een vaccin. Dat noem ik geen uitgebreid onderzoek.

Baby's die in 2009 zijn overleden na een PNEU-vaccinatie, twee na een Mexicaanse griep-prik en een na een BMR DTP-prik? Ach, dat is gewoon toeval, want mijn kind heeft nergens last van hoor. Nou, ik vind dat als er zes baby's overlijden na een vaccinatie, dat daar onderzoek naar gedaan moet worden en dat die vaccinatie tijdelijk gestopt moet worden, maar nee, dat wordt in de doofpot gestopt, want dat zijn "slechts" een paar gevallen.

Alleen zijn die paar gevallen wel zes(!) kinderlevens, in één jaar tijd . En nee hoor, totaaaal geen verband met de vaccinaties volgens het RIVM, nee, puur toeval zeker? Maak dat jezelf wijs. Mensen zijn kuddedieren, hobbelen maar wat achter de anderen aan, gaan in op uitspraken van andere ouders "laat je hem niet inenten? Nou lekker zeeeeeg, direct krijgt ie die ziekteee hoooowr" en dan toch maar laten inenten. O jij laat hem inenten? dan doe ik het ook.

En dan komt iemand met een voorstel en HUP, BAM, vaccineren, want dat is goed voor ons! Goed voor ons afweersysteem. Prima om je kind acht(!) ziekteverwekkers tegelijk in te spuiten met drie maanden oud, erg goed voor dat babylijfje.Laat mensen nadenken, mensen, denk na. Ga niet klakkeloos in op al die verhalen van het RIVM, en weet ik veel wat. Denk ZELF na, zoek informatie, wacht af tot er meer bekend is van een vaccin voordat je besluit om het wel of niet te doen. Vaccineren hoeft niet a la minuut, ga eerst eens rustig wachten tot er meer over bekend is voordat je in de rij gaat staan.

""

Wat zegt het RIVM hierover?

Ondanks de diverse rollen van het RIVM is hun oordeel in zaken van ernstige complicaties steeds doorslaggevend. Zij hebben ALTIJD gelijk volgens iedereen. Het RIVM wordt zowel door het OM als door IGZ altijd als onafhankelijk deskundige gezien bij onderzoek naar ernstige complicaties en onverklaarbare sterfgevallen na vaccinatie. Dit leidt in diverse zaken altijd tot de conclusie dat een relatie met vaccinatie zeer onwaarschijnlijk en niet aantoonbaar is. Dat het tegendeel ook niet aantoonbaar is wordt nooit vermeld. Zo worden ouders en artsen al jaren eenzijdig en onvolledig voorgelicht. In veel gevallen van "wiegendood" is overigens nooit sectie gedaan, blijkt uit de de rapporten van het RIVM zelf. Eerlijke voorlichting betekent in mijn ogen dat artsen en RIVM niet mogen stellen, zoals nu alleen maar gebeurt, dat het zeer waarschijnlijk is dat ernstige schade of overlijden na vaccinatie niets met deze inenting te maken heeft. Dat weten ze helemaal niet, want er wordt helemaal geen sectie gedaan. Ze vertellen gewoon maar wat.

Lees dit nu eens; Onderstaande tekst is gekopieerd van de website van het RIVM

“Het RVP is erg veilig. Het RIVM bewaakt continu de veiligheid van het RVP en de vaccinaties. Daarnaast registreert en onderzoekt het RIVM al vanaf 1962 de meldingen van mogelijke bijwerkingen. Als onafhankelijk wetenschappelijk instituut houdt het RIVM zo nauwlettend toezicht op de veiligheid van het RVP. Per jaar worden er 2,1 miljoen vaccinaties gegeven. Bij ongeveer de helft daarvan vertoont de gevaccineerde daarna kortdurend lichte verschijnselen als koorts, huilerigheid of een stijve arm. Jaarlijks worden er ongeveer 1400 mogelijke ernstige of bijzondere bijwerkingen gemeld na RVP vaccinaties. Blijvende schade door RVP-vaccinaties is niet aangetoond”.

""


Ouders van kinderen die na vaccinatie als baby ernstige koortsstuipen kregen en nu met hersenschade door het leven gaan, weten dat de laatste zin van deze RIVM-tekst misleidend en onvolledig is en gewoonweg NIET klopt. Ouders van de gemiddeld vijf tot tien kinderen per jaar (volgens het RIVM zelf) die enkele dagen tot weken na vaccinatie overlijden door ernstige acute infecties of zonder aanwijsbare oorzaak, geloven niet dat het een toevallige samenloop van omstandigheden zou zijn, dat zou dan wel erg toevallig zijn, al die keren he.

 

 

Wat het RIVM op hun eigen site duidelijk maakt

"De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte 'hulpstof' ALUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren (Speidel et al., 1997). Betere 'hulpstoffen' zijn beschikbaar, maar deze zijn nog niet grootschalig bij de mens getest op werkzaamheid en veiligheid. Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE.

Een lage infectiedruk binnen de bevolking kan vooral tijdens de 'rijping' van het immuunsysteem bij kinderen tot 2 jaar het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem verstoren. Dit verstoorde evenwicht kan leiden tot een verhoogde productie van een bepaalde antistof (IgE), wat vervolgens kan resulteren in een verhoogde gevoeligheid voor luchtweg-, huid- en voedsel-allergieën"

Dat is toch ongelofelijk! En overal lopen ze te verkondigen; "Bijwerkingen van vaccinaties vallen mee, hooguit een beetje roodheid en koorts". Maar zelfs op hun eigen site staat dat het vaccineren tot auto-immuunziektes kan leiden!

Dat er veel onderzoek is gedaan door andere bedrijven, zowel uit Nederland als uit het buitenland, dat die totaal andere dingen vertelden dan het RIVM, dat in het nieuws is geweest dat het RIVM gevolgen van de H1N1-prik achterhield. Er werd naar gevraagd maar het enige wat het RIVM kon zeggen was: geen commentaar.

Moraal

Mensen wees gewaarschuwd, doe wat je zelf het beste lijkt, maar denk na en volg niet zomaar de kudde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in