Een Blackberry smartphone is erg functioneel en oogt bovendien stijlvol en elegant. Je hoeft dus geen hoesje te gebruiken om je telefoon er mooier uit te laten zien. Maar er zijn zoveel andere redenen die het gebruik van Blackberry hoesjes nuttig maakt.

Bescherming

Dit is voor de meeste mensen de belangrijkste reden om een hoesje te kopen. Je telefoon blijft kras- en vlekvrij en gaat minder snel stuk als hij eens op de grond belandt. Er zijn vele soorten hoesjes en dat ze je telefoon mooier houden is een feit. Ze zijn gemaakt om je telefoon optimale bescherming te geven. De hoesjes worden gemaakt van extra dik en zeer stootvast rubber, dat de telefoon zo omhult dat het scherm nooit contact kan maken met de grond. Ze maken de telefoon wat lomp, maar zien er wel stoer uit.

Verlies of diefstal voorkomen

De technologie staat voor niets. Er bestaan nu zelfs hoesjes met een traceerfunctie. Als iemand de telefoon steelt, is deze zonder het te weten gemakkelijk en heel exact op te sporen door de zender die er in zit. Sommige hoesjes hebben een alarm, dat met een hels kabaal de dief moet afschrikken. Dit kan werken, maar je moet het wel steeds aan- en uitzetten. Deze Blackberry hoesjes zijn vrij prijzig en nog moeilijk te vinden, maar dat kan in de toekomst veranderen.

Bevestiging

Er zijn hoesjes met een clip of een karabijnhaak die je gemakkelijk aan je broek of jas kunt vastmaken. Maar ook als je de gsm in je tas bewaart is een clip handig, zo hoef je niet meer te grabbelen en vind je hem direct terug als je een oproep krijgt.

Herkenning

Met een hoesje is het mogelijk om je telefoon te onderscheiden van de rest. De Blackberries zijn populair en zien er bijna allemaal hetzelfde uit. Het is daarom gemakkelijk dat je direct ziet welke telefoon van jou is. Vergissingen zijn uitgesloten. Bovendien vind je een opvallende telefoon sneller terug dan een neutraal exemplaar.

Vernieuwing

Als je telefoon toch beschadigd is geraakt, is het mogelijk om hem te vernieuwen met een ‘cover’. Er zijn originele covers verkrijgbaar waardoor je telefoon er weer splinternieuw uitziet. En als je een nieuw model wilt aanschaffen, is je oude toestel gemakkelijker te verkopen en brengt het meer op als het er nog hagelnieuw uitziet.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in