Ik onderzoek al een tijdje de mogelijkheden om online geld te verdienen. Inmiddels heb ik een paar programma's gevonden die mij daadwerkelijk geld opleveren. Ik vertel hier over mijn eigen ervaringen met diverse businesses.

Online inkomsten bij Bannersbroker

Net logde ik in bij www.bannersbroker.com en zag dat er vandaag 300 dollar was bijgeschreven in mijn online portemonnee. Heerlijk gevoel! Dat kun je je voorstellen. Miljonair ben ik natuurlijk nog niet en dat zal ook nog wel even duren, maar toch zie ik mijn inkomsten gestaag groeien. In deze onzekere tijden is dat toch een geruststellend idee. Ik moet nu meteen aan een grapje denken dat ik pas op facebook las. 'Ken je deze al? Een miljardair komt met een gouden koets om vanaf een troon te vertellen dat het voor iedereen een moeilijk jaar gaat worden'. Het is toch eigenlijk wel vreemd als je er goed over nadenkt! Het is op zijn zachtst gezegd een beetje oneerlijk verdeeld in deze wereld.

Hoe werkt Bannersbroker eigenlijk?

Bannersbroker is mijn favoriete programma. Met de andere programma's zoals Profitclicking en WCA haal ik extra inkomsten binnen die ik zoveel mogelijk weer in bannersbroker investeer. Op deze manier gaat het opbouwen steeds sneller en worden de inkomsten steeds hoger. Maar wat is Bannersbroker nu eigenlijk. Hoe werkt het?

Handelen in advertentieruimte

Bannersbroker is een bedrijf dat handelt in advertentieruimte. In grote hoeveelheden wordt deze ruimte door Bannersbroker ingekocht en vervolgens in kleine delen doorverkocht aan mij en alle andere internetondernemers die zich bij Bannersbroker hebben ingeschreven. Ik koop dus een deeltje van die ruimte voor een vast bedrag. Dat deel advertentieruimte noem je een panel. Je koopt dus panels en zo'n 'panel' is dan de naam van het hele systeem daarachter, waar je verder op een passieve manier aan meeverdient. In mijn stukje advertentieruimte worden door Bannersbroker wereldwijd advertenties van allerlei adverteerders geplaatst. Je hoeft dus niet zelf bedrijven of ondernemers te zoeken, Bannersbroker regelt dat allemaal voor je. In het hele traject loop je dus alleen een stukje mee.

Per panel (er zijn verschillende) betaal je een vast bedrag. Dat bedrag verdubbelt in een aantal weken. Het goedkoopste panel het snelst (circa 3 tot 4 weken), een duurder panel duurt wat langer. De tijd dat zo'n panel loopt staat niet vast, maar er is wel een gemiddelde voor bepaald. In die tijd heeft Bannersbroker zoveel verdiend dat dit bedrijf ons het dubbele van ons aankoopbedrag kan uitkeren. Vervolgens loopt de advertentie nog een tijdje door, zodat BB er nog wat extra op verdient. Bannersbroker wordt er dus beter van, maar wij ook.

""

Bannersbroker betaalt de helft van het bedrag direct in je e-wallet, je online portemonnee, zodra je inleg verdubbeld is en van de andere helft krijg je meteen een nieuw panel in dezelfde kleur.

Eigenlijk is het hele verhaal best ingewikkeld, maar zelfs al zou je er niets van begrijpen, dan nog verdien je ermee. Omdat eigenlijk het enige wat je hoeft te weten is, dat ieder panel altijd verdubbelt!

Bezoekers naar jouw advertentieruimte

Is dit alles? Nee, nog niet helemaal. Er komt nog een kleine stap bij. Op het moment dat je een panel koopt (er zijn panels van 10 dollar, 30, 90 en hoger.) dan gebeurt er nog niets mee. Eerst moet je panel nu actief worden. 'Qualify panel'  wordt dat genoemd. Om je panel actief te maken heb je dus traffic nodig. Verkeer naar de advertentieruimte, zodat de advertenties in het door jou gekochte stukje advertentieruimte ook gezien worden.

Er zijn een aantal opties om aan 'verkeer' te komen. Als je handig bent, kun je anderen misschien motiveren om ook met bannersbroker aan de slag te gaan. Op het moment dat je maandelijks een paar honderd dollar verdient, wordt dat wel steeds makkelijker, want je wordt vanzelf erg enthousiast. Ieder panel dat wordt gekocht door de door jou ingeschreven mensen, levert je salescredits op en met 2 salescredits kun je al een panel activeren. Ben je niet zo goed in promoten, dan kun je je traffic ook gewoon kopen. Een trafficpack (een 'bosje bezoekers') levert 100.000 hits op (de advertentie wordt 100.000 keer gezien) en dat kost je 50 dollar. Dus je hebt niemand nodig als je dat niet wilt. Het enige nadeel is natuurlijk dat je winst dan iets minder snel omhoog gaat, maar je hebt dan niemand nodig en kunt je eigen business helemaal zelf opzetten!

Overigens begin je altijd met een kant en klaar starterspakket (ook weer verkrijgbaar in verschillende bedragen) en daar zit de traffic direct bij in, dus als je het goed aanpakt, met een iets duurder starterspakket, kun je 'verkeer' tegen de tijd dat je het nodig hebt, aanschaffen vanuit je eerst verdiensten!

Leuk om te doen

Het is leuk om te doen en het is geweldig als je inlogt en je ziet dat je inkomsten weer groeien! En zeker met andere programma's die extra inkomsten opleveren om ook weer te investeren, kan het na een maandje of wat een mooi basisinkomen worden en uiteindelijk een heel goed hoofdinkomen! En ook al klinkt het zo in tekst eigenlijk best een beetje ingewikkeld, het wijst zich wel als je eenmaal inlogt en aan de slag gaat.

Ik word hier in ieder geval wel blij van! Laat die miljardair maar hobbelen in de gouden koets, ik zorg wel voor mijn eigen zaakjes.

Succes!

www.bannersbroker.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in