Smoothies zijn echt bijzonder goed voor je lijf, spijsvertering en darmwerking. Zelfs al heb je weinig tijd, smoothies zijn snel en makkelijk te maken en je bent er meteen zeker van dat je voldoende fruit en groente binnen krijgt. Ook de ideale manier om te zorgen dat je kinderen, zonder strijd, hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen. Een ideale multivitaminestoot dus.

Multivitamine

Veruit de beste methode om aan je dagelijks aanbevolen vitamines, mineralen en sporenelementen e.d. te komen is wel het drinken van smoothies. Smoothies zijn hot! In een goede mix heb je meteen je dagelijkse hoeveelheid fruit en groenten te pakken en het smaakt nog heerlijk ook. Ook ideaal om je kinderen aan hun dagelijkse dosis te helpen. Vertel maar niet dat er spinazie in zit.

Het hele jaar

Smoothies in de zomer zien we vaak, maar juist in de koudere maanden van het jaar, kunnen we deze vitamineshot goed gebruiken. Je kunt in je drankje zo'n beetje alles mixen. Zelfs een paar gezonde spruitjes, die helaas veel mensen minder lekker vinden, kun je makkelijk en onherleidbaar door je smoothie persen.

Vezels

Juist doordat je je smoothie vaak in de blender bereidt, heeft dit drankje de voorkeur boven geperste sappen. In de smoothie blijven namelijk, in tegenstelling tot sappen, ook de belangrijke vezels aanwezig. Dit heeft een aantal voordelen. Het zal je darmflora ten goede komen. Vezels helpen je spijsvertering namelijk een stevige hand. Bovendien zorgen de vezels er voor dat de suikers uit je fruit geen piek veroorzaken in je suikerspiegel, maar veel geleidelijker in je lijf worden opgenomen. Bovendien maakt het de opname van alle goede bestanddelen, zoals vitamines en mineralen, in je cellen veel makkelijker. Hierdoor heb je dus veel sneller en veel effectiever profijt van alle superingrediënten van een smoothie.

Snelle wereld

Dus ook in onze snelle wereld, waar we veel te vaak gebruik maken van magnetronvoedsel en junkfood, is een smoothie een supersnelle en supermakkelijke manier om op een gezonde manier aan goede voeding en essentiële voedingsstoffen te komen. En ik gaf al aan dat je hiermee ook je kinderen vaak wel om kunt krijgen. Vertel maar niet alles wat erin zit. Zet het gewoon voor hun neus en ze hebben hun dagelijkse portie groenten zonder morren in no-time naar binnen gewerkt. Dat maakt het meteen een stuk gezelliger aan tafel.

Vitaal en fit

Aan het dagelijks of tenminste regelmatig drinken van verse smoothies zitten een heleboel voordelen. Los van het genieten omdat de smoothies nu eenmaal gewoon heerlijk zijn, zul je al snel meer energie krijgen. Je spijsvertering verbetert. Je darmen functioneren beter, waardoor ook je stoelgang beter zal zijn. Je huid, je haar en je nagels knappen op. Je immuunsysteem en weerstand worden weer krachtig en ook je bloeddruk zal verbeteren. Er zijn een aantal geweldig leuke e-books te krijgen met echt de allerbeste recepten. Die wil ik jullie niet onthouden.

Receptenboeken

In Het allerbeste Smoothie Receptenboek vind je waanzinnig lekkere receptjes en ook een speciaal hoofdstuk over de beste smoothies als je aan de lijn bent. Hele goede tips wat je dan het beste kunt nemen om er zeker van te zijn dat je toch echt alles wat je lijf nodig heeft binnen krijgt. Specifiek over groene smoothies gaat 50 Groene Smoothies in een Handomdraai. Echt supergezond en heel lekkere mixjes. Met hele goede tips en weetjes over het gezond maken en houden van je lijf. Een echte aanrader. Heel veel leuke tips en recepten staan ook in het uitgebreide Receptenboek voor smoothies en sappen, (no) milkshakes en ijs de milkshakes zijn melkvrij en in dit boek vind je ook goede recepten voor fruit- en groentensappen. Het leuke aan dit receptenboek is ook dat alles suikervrij is en veggie. Als er ergens extra zoet wordt toegevoegd, wordt er gebruik gemaakt van het gezonde en veilige stevia. En natuurlijk als je een beetje rondkijkt op google is er nog heel veel meer te vinden.

Op je gezondheid dan maar!


 

 

 

http://paypro.nl/producten/Startpakket_Superfood_Smoothie/11580/25568

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in