Wij hebben er allemaal weleens last van, dat wij onze kinderen niet begrijpen. Maar wat als er heel wat anders achter zit. Wat als ze ons dingen proberen te vertellen en wij niet weten wat ze bedoelen. Dat maakt het erg lastig voor ouders en vaak eindigt het in een grote strijd. Maar deze Kinderen hebben een doel en dat is ons laten zien hoe belangrijk het is, om verder te kijken en niet in je eigen wereld te blijven leven.  Deze Kinderen zijn paranormaal en hooggevoelig.

 

Ik ben er nooit  echt mee bezig geweest tot ik zeven jaar geleden onze eerste dochter kreeg. Al snel had ik in de gaten dat zij anders was, maar wat was het dan? Altijd dat wijzen naar iets en brabbelen met iemand die er niet was (voor mij dan). Ik liet het maar voor wat het was en dacht dat gaat wel over maar niks was minder waar. 

Wij waren op vakantie, en zij stond toen voor het raam te zwaaien dus ging ik kijken en vroeg: ''schat naar wie zwaai je"? Ze zij: ''mama naar die mevrouw daar''. Ik keek haar vragend aan en ze zij nog eens "mam kijk die mevrouw, die daar staat". Het liet mij niet los en ik heb mij er in verdiept. Op internet kwam ik na lang zoeken een boek tegen "Indigokinderen" van C. Hehenkamp. Hieruit kreeg ik veel en belangrijke informatie en oh wat herkende ik een boel dingen van mijn dochter.

Ook ging ik naar een paranormaal therapeut, die mij en vooral mijn dochter leerde met haar gave om te gaan, want zij had het niet gemakkelijk, met al die energiën en die aura's om haar heen. Vaak voelde zij verdriet en boosheid van andere mensen en hoe begrijp je nou iets wat niet eens van jou is.

Met hulp van de paranormaal therapeut leerde ik mijn dochter steeds beter kennen en begrijpen, want alles wat zij doet en zegt is een spiegel van mij. Zij laat mij zien wie en wat ik op welk moment ben. Elke avond op bed nemen wij de dag door, en vaak was er die angst, "mama wat als ze weer komen wat moet ik doen?" en ''ik wil helemaal niet anders zijn ik wil dat allemaal niet voelen." Daar sta je dan met een gebroken hart en elke keer vertel ik haar weer hoe speciaal zij is en dat zij en gave heeft en dat ik haar help hiermee om te gaan.

Nu zijn wij een aantal jaren verder en is het voor haar heel normaal dat energiën om haar heen zijn en tegen haar vriendinnetjes hoor ik haar dan zeggen: "wist je dat ik spoken kan zien", dat is zo fijn om te horen, hoe open zij ermee omgaat. Wij proberen haar te steunen en het begrip te geven dat zij niet van de maatschappij krijgt. Deze kinderen kunnen ons zoveel leren als we maar proberen hun wereld te begrijpen en ons open stellen, dan laten zij ons zien wat hun doel is op aarde.

Enkele kenmerken van Kinderen die hooggevoelig zijn

– voelen stemming van anderen aan                     – hebben een rijke innerlijke belevingswereld             

– doen dingen graag in hun eigen tempo                 dromen, fantaseren en overwegen veel                                                                

– zijn vaak plichtgetrouw en perfectionistisch       – zijn gevoelig voor prikkels van buitenaf

– zijn zorgzaam en bewusst

zo zijn er nog veel meer en het is  belangrijk voor deze kinderen dat wij ze herkennen en hun daarin begeleiden. Want vaak krijgen deze kinderen een stempel dat ze niet verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in