Afslanken is een van de pijlers van Schoonheidsinstituut Xenia te Gouda. Xenia biedt een ruime keuze aan afvalmethodes zoals het voedingssupplement Herbalife, de mesotherapie en het gebruik van de afslankapparaten DS-Turbo en Proslimelt. Methoden die bovendien aangevuld kunnen worden met behandelingen voor een gladde strakke huid. Alles hierover is te lezen in "Mayonaise en Champagne", geschreven door beeldend woordkunstenaar Connie Harkema. Het boek is direct te bestellen bij www.freemusketeers.nl  

Afslanken zonder rimpelhuid

Behalve door je meer te bewegen bestaat er een ruime keus aan andere mogelijkheden om iets aan de lijn te doen. Bijvoorbeeld door het gebruik van voedingssupplementen (zoals Herbalife), waarbij je elke dag een maaltijd naar keuze mag eten. Of allerhande apparatuur om de overtollige vetrollen te laten verdwijnen, waarvan sommige apparaten ook nog eens de huid aanpakken en dus definitief afrekenen met rimpels ontstaan door het afvallen.

Versteviging, anticellulite en antirimpel

Een van die afslankapparaten is de DS-Turbo, waarbij de speciale hoogfrequentie direct inwerkt op het vetweefsel en het afvoert. Behalve voor vermageren wordt de DS-Turbo ingezet voor versteviging, anticellulite en antirimpel. De prikkelende en pulserende werking van het apparaat maakt dat de huid strakker en gladder wordt.

Een andere mogelijkheid van cellulitebestrijding is endermologie. Een methode die door middel van vacuümzuigers en -rollers de cellulite (sinaasappelhuid) kan bestrijden.

Nog een veelgebruikte methode – zowel voor afslanken als voor een mooie huid – is de mesotherapie. Dit is een verzamelnaam voor esthetisch-medische procedures op homeopathische basis. Het zorgt ervoor dat  het vet  “wegsmelt”, de cellulite en striae (zwangerschapsstriemen) drastisch verminderen en de lichaamscontouren verbeteren.

In het geval je wilt afvallen, spuit je werkstoffen in die het vet doen verminderen. Jammer is dat het niet blijvend is. Het helpt echter wel om een bepaalde plek van je lichaam aan te pakken.

Proslimelt en Tripollar

In april 2007 kwam de Proslimelt op de markt. Vanwege de definitieve verwijdering van vetcellen door middel van geluidsgolven een revolutionair apparaat. De Proslimelt is vergelijkbaar met liposuctie (het onderhuids wegzuigen van overtollig vetweefsel). Met het verschil dat dit zonder pijn, zonder chirurg, zonder narcose en zonder blauwe plekken gebeurt. Wel moet je flink water drinken, omdat de vetcellen via de urinewegen worden afgescheiden. Het mooiste van deze behandeling is dat je de dagelijkse bezigheden meteen weer kunt oppakken. En om het helemaal af te maken kun je je daarna laten behandelen met de Tripollar, een apparaat dat huidverzakkingen definitief aanpakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in