Adequaat afslanken doet u middels de Sense Bio HCG kuur en bijbehorend lichte dieet. Met de Bio HCG vloeistof ampullen of spray kunt u handig gebruik maken van uw eigen functie waarmee het lichaam vetten verbrand.

Naast de Bio HCG kuur neemt u daarnaast een licht Sense dieet in zodat u op een makkelijke manier snel veel kunt afvallen. Ook u kunt met de combinatie van de Bio HCG kuur en het handige lichte dieet vele kilo’s aan vetten van uw lichaam zien afglijden. Om ook van uw overgewicht af te komen neemt u de Sense Bio HCG kuur. Binnen het Sense afslank pakket krijgt u naast de kuur eveneens recepten waarmee u slanke figuur slank laten. Zodoende kunt u door Sense ook stralend over straat.

Afvallen zonder inspanning

Sense Bio HCG activeert het lichaam om vetten in het lichaam om te zetten in energie. Omdat u slechts een eiwitrijk dieet als voedsel krijgt, komen er geen nieuwe calorieën bij en dus laat de balans zien dat het lichaam juist energie uit de vetten moet halen. Met deze combinatie kunt u dus afvallen zonder daartoe enige inspanning voor te leveren, behoudens het volgen van de Sense Bio HCG kuur. Is het echter zo dat u tijdens de Bio HCG kuur en dieet meer beweegt dan gewoonlijk, dan stimuleert u het lichaam om extra snel de opgeslagen vetten te verbranden. Zo ziet u dat ook u snel en makkelijk kunt afvallen door gebruik te maken van Sense Bio HCG.

Inhoud Bio HCG dieet

Omdat het lichaam vet aan het verbranden is wilt u uiteraard geen aanvullende energie uit vetten en koolhydraten toevoegen. Het Sense Bio HCG dieet bestaat dan ook uit proteïne en eiwitten aangevuld door vitamines waarmee u alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgt. Het voordeel van eiwitten is tevens dat u langdurig vol bent, zodat u met het lichte dieet toch de gehele dag door kunt gaan. Met Sense Bio HCG valt u daarmee dus makkelijk en snel vele kilo’s af. Na een enkele of meerdere kuren ziet u er dan ook geweldig en stralend uit, en dat heeft u te danken aan Sense Bio HCG.

Voeding na Bio HCG dieet

Heeft u het optimale lichaams gewicht bereikt dan stopt u met de Bio HCG kuur. Dit betekent dan ook dat het lichaam weer energie gaat halen uit gezonde voeding. Het is dan ook zeer belangrijk om met gezonde recepten gebaseerd op gezonde ingrediënten heerlijke gerechten op tafel te zetten. Zodoende kunt u met de door Sense Bio HCG verstrekte recepten op een gezonde manier uw lichaam op een stabiel gewicht houden. Daartoe heeft Sense de stabilisatie fase ontwikkeld waarin u met een paar weken leert met welke goede en gezonde ingrediënten u lekkere gerechten kunt bereiden.

Afvallen voor goede gezondheid

Mensen met een BMI waarde van meer dan 25 wordt aangeraden om voor de gezondheid af te vallen. U heeft namelijk een verhoogt risico op hart en vaat ziekten. Middels Sense Bio HCG kunt u dan ook makkelijk op een snelle manier veel kilo’s zien verdwijnen. Daarnaast leert Sense u eveneens aan om gezonder te gaan eten. Zodoende is uw lichaam stabiel op een fantastisch lichaams gewicht.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in