Door de eeuwen heen werden al altijd kruiden gebruikt om ziektes te genezen. Heeft wetenschappelijk onderzoek nu aangetoond dat ook kanker snel, makkelijk en gezond te genezen valt met behulp van een kruid? Volgens sommigen wel, dit namelijk met zomeralsem.

Kanker snel, makkelijk en gezond bestrijden met zomeralsem.

Onderzoek naar een geneesmiddel tegen kanker

Het lijkt logisch dat sinds kanker ontdekt werd er onderzoek werd gedaan naar een manier om deze te genezen. Veel medicijnen zijn gebaseerd op stoffen die gevonden worden in planten en kruiden. Voor kanker echter word er voornamelijk gebruik gemaakt van dure en ongezonde chemotherapie. Wetenschappers zouden nu echter al een kruid ontdekt hebben die kanker snel, makkelijk en gezond bestrijd.

Zomeralsem.

Zomeralsem (Artemisia annua), zoete alsem of qing hao is een plant die wereldwijd voorkomt. Ze heeft varenachtige bladeren en felgele bloemen met een kamferachtige geur. In China wordt de plant al heel lang gebruikt, maar sinds kort wordt ze ook in de moderne geneeskunde gebruikt als bron van Artemisinine, een anti-malariamiddel. Zomeralsem komt in het wild niet in Nederland voor.

 

De hoogte van de plant is gemiddeld 2 meter en de plant heeft een steel en elkaar afwisselende takken en bladeren die in lengte kunnen variëren van 2,5 tot 5 cm. De kruisbestuiving vindt plaats door wind of insecten. Het is een diploïde plant met chromosomennummer n=18.

Zomeralsem werd door Chinese kruidenartsen vroeger gebruikt om koorts te behandelen, maar was in onbruik geraakt om in de 70-er jaren van de vorige eeuw herontdekt te worden toen “het Chinese handboek van recepten voor behandelingen van spoed eisende situaties ”(340 AD) werd gevonden. Deze pharmacopeia bevatte recepten voor een thee van gedroogde bladeren die voorgeschreven werden bij koorts (niet specifiek malaria).

Hoe zou artemisinine kanker bestrijden?

Cellen in het lichaam bevatten ijzer. Kankercellen bevatten meer ijzer dan gezonde cellen. Artemisinine is een stof die reageert op ijzer. Wanneer men artemisinine inneemt wordt deze verspreid in het lichaam en komt die in contact met het ijzer in de cellen. De reactie van ijzer op artemisinine is dat artemisinine twee stoffen afscheidt die zeer efficient zijn bij het behandelen van kanker. Het zou namelijk in een tijdspanne van 16 uur 98% van de aanwezige kanker genezen en dit wel voor niet minder dan 55 soorten kankers. De afgescheiden stoffen zijn niet schadelijk voor de gezonde cellen.

Voordelen van kanker behandelen met artemisinine.

Het is natuurlijk, goedkoop en gezond en zeer efficient in tegenstelling tot de tegenwoordig gebruikte giftige chemotherapie. Na 24 uur zou de kanker verdwenen moeten zijn.

Is dit nog niet algemeen gekend?

Zo gaat het de ronde dat dokters maar al te graag hun zakken vullen met het geld die gevraagd wordt voor chemotherapie. Chemotherapie is ongezond en duur. Zou geld een rol spelen bij het behandelen van deze ziekte? Zou het het verschil betekenen tussen een gezonde en ongezonde behandeling? Werden de mensen bedrogen door de wetenschap?

Zo is het in Californië in Amerika bijvoorbeeld verboden om kanker te bestrijden met iets anders dan de giftige en dure chemotherapie.

Artemisinine is te koop via het internet.

Artemisinine is te koop via het internet en is in vergelijking met een chemotherapie zeer goedkoop. Bij de behandeling van kanker met deze stof is het voorgeschreven ook terwijl ijzer in te nemen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Zomeralsem
http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/amazing-herb-kills-98-of-cancer-cells-in-just-16-hours-shows-multiple-scientific-studies/
http://www.naturalnews.com/033182_artemisinin_cancer.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in