Regenesis therapie is een alternatieve geneeswijze, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Vooralsnog staat deze behandelmethode bekend als de meest krachtige bekende vorm van energetische geneeskunst. Veel cliënten omschrijven de uitkomst als een wonder. Is dit ook daadwerkelijk een wonder, of net zo logisch als ademhalen? Daarop ga ik in deze tekst graag verder in.

Zoals gezegd staat Regenesis therapie momenteel bekend als de meest krachtige vorm van energetische geneeskunde. Eigenlijk vreemd dat deze therapie nu pas in opkomst is, terwijl de behaalde resultaten zelfs groots te noemen zijn. De methode gaat uit van de zogeheten 'blue-dot-energy'. Dit is de oerkracht welke in iedere lichaamscel aanwezig is. Deze wordt door de foetus aangewend om zichzelf te scheppen en door te ontwikkelen tot een volwaardig mens, met alles erop, erin en eraan.

Robert Rasmusson is 70 jaar geleden de grondlegger geweest van deze methode. Hij ontdekte na een bijna-dood-ervaring dat er in iedere lichaamscel een slapende kracht opgeslagen ligt en dat deze oer-energie aan te wakkeren is om jezelf te helen. Deze energie manifesteert zich als kleine blauwe stipjes in de celkern. Hij noemde dit de 'blue-dot-energy'. Wanneer deze energie opnieuw wordt geactiveerd zal de celkern zich 'resetten' en zal het aangeroerde gebied zich regenereren naar de oorspronkelijke perfectie. Door dit fenomeen verder te onderzoeken kwam hij tot de ontdekking dat met deze energie ook anderen te helen zijn. 

Gedurende zijn leven heeft hij de methode ontwikkeld die nu bekend is als Regenesis therapie. Hij heeft in zijn naslagwerken vele handposities beschreven en het gehele lijf in kaart gebracht. Alle toegangspunten tot zenuwbanen, zenuwknopen, lympheklieren, hormoonklieren, bloedsomloop, spieren, beenderen en gewrichten heeft hij onderzocht en doorontwikkeld.

Op miraculeuze wijze heeft hij mensen weten te helpen genezen van allerlei (chronische) gezondheidsklachten. Door enkel zijn aanraking verdwenen scheefstanden, trauma en pijn. Hierdoor wekte hij veel tegenwerking van de gevestigde artsen, therapeuten en reeds bestaande behandelmethoden. Hij behaalde namelijk in enkele behandelingen 'miraculeuze resultaten', waar cliënten zelfs al waren opgegeven binnen het reguliere traject.  Dit is volgens zijn eigen zeggen niet miraculeus, maar zo simpel als ademhalen. Deze kracht schuilt immers in ieder levend wezen. Deze hoeft enkel opnieuw geactiveerd te worden.

Gezien het feit dat Robert Rasmusson geen zakelijk man was, is er veel misbruik gemaakt van zijn werk. Dit is dan ook de reden geweest waarom zijn weduwe niet heeft toegestaan dat er nog naslagwerk van Robert publiekelijk zou worden gemaakt. Dit om te voorkomen dat er informatie in foute handen zou vallen, verder zou worden misbruikt en/of enkel zou worden aagwend voor eigen gewin. Nu, vele jaren later, heeft Regenesis-Europe een goede verstandhouding met haar opgebouwd en krijgt zij een bedrag uitgekeerd voor iedere  therapeut die volgens strikte regels wordt opgeleid. Alle originele naslagwerken zijn ter beschikking gesteld en zijn levenswerk krijgt nu langzaam de waardering die hij heeft verdiend.

Omdat alle huidige Regenesis therapeuten volgens strikte richtlijnen worden opgeleid, volgens de originele protocollen van Robert Rasmusson zelf en de gehele opleiding paramedisch opgebouwd is, aangevuld met een deel coaching, is de toekomst voor onze gezondheid weer een stuk rooskleuriger. 

Ik ben zelf woonachtig in het mooie Overijssel, alwaar momenteel één praktijk voor Regenesis therapie bestaat. Dit is www.praktijk-blauw.nl. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat deze therapie in opkomst is, immers: Bestaat dit in Twente, dan bestaat het overal.

www.praktijk-blauw.nl
Jeffrey van den Dolder (Regenesis therapie)
Quantum academy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in