Jij wilt dus je ex terug winnen? Maar de vraag is hoe doe je dat? Hoe krijg ik mijn ex terug? Iedereen heeft wel eens van iemand gehouden en deze persoon vervolgens verloren. Als je echt van iemand houdt en je wilt hem of haar terug, dan is het van groot belang dat je juist handelt. Een verkeerde stap of zet kan de kans of jullie ooit samen komen vergooien!

Het is bijna onmogelijk dat alle gevoelens na het beeindigen van een relatie plotseling verdwenen zijn. In veel gevallen gebeurt het in een fractie van een seconde zonder er goed over te hebben nagedacht. Als alle schade is aangericht, komen mensen er opeens achter dat ze een verkeerde beslissing hebben genomen en dat ze nog steeds veel van hun ex houden. Het zal nu waarschijnlijk voelen alsof je geen enkele kans meer hebt, maar dat is niet altijd het geval. Veel stelletjes komen er juist sterker uit als ze een keer uit elkaar geweest zijn. Je moet slechts een goed doordacht plan hebben om je ex te kunnen terug winnen. Sommige mensen doen dit al van nature, terwijl andere mensen slechts een klein duwtje in de rug nodig hebben.

Tijd voor jezelf

De meeste mensen hebben even tijd nodig om tot zichzelf te komen na een break. Dat betekent dat ze de relatie en hun leven even op een rijtje moeten zetten. Als je jezelf afvraagt hoe je iemand terug wint na een break, dan is de sleutel hievoor: respect. Je moet respect hebben voor de keuze van je ex. Ze heeft ruimte nodig om alles te verwerken wat ze nu voelt. Gun haar dus de tijd en ruimte. Zelfs als jij logisch gezien vindt dat er geen reden toe is of zelfs feiten kan bedenken waarom jullie bij elkaar zouden moeten zijn. Dan nog zou je je ex (tijdelijk) met rust moeten laten. Je ex continue lastig vallen en contact blijven zoeken zal echt niets helpen. Om heel eerlijk te zijn zal je de kans om je ex ooit nog terug te krijgen daardoor eerder verknallen. Het beste wat je nu kunt doen is een stap terug zetten en even niet meer (te) bellen of schrijven voor een aantal weken.

Jij bent een relatie waard

Jij moet laten zien met jouw acties dat jij het waard bent om een relatie mee te hebben, Dit doe je dus niet (alleen) met je woorden. Acties spreken luider dan woorden! Als er iets was waar je partner altijd een hekel aan had, ga hier dan mee aan de slag en verander het. Als je altijd al een betere baan wou hebben, dan weet je wat haar trots zal maken? Niet waar? Het komt erop neer dat je jezelf waarde geeft en gaat voor wat je wilt zonder je ex daar mee lastig te vallen! Ze komt er vanzelf wel achter wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen. Voor jezelf en voor haar.  Als je na een tijdje dat jullie geen contact meer hebben verschillende aspecten hebt veranderd, dan zal dat een ontzettende verrassing voor je ex zijn. Ik bedoel: je bent gedumpt en in plaats van zielig te zijn met de pet er naar gooien heb jij keihard aan jezelf en aan jouw dromen gewerkt! Werk dus de komende tijd aan jezelf, en laat zien wat zij mist.

Daten met een ander

Met andere daten in de tussentijd kan ontzettend 'tricky ' zijn. Als jij denkt dat je je ex jaloers kan maken door met een ander een relatie te nemen, dan kan ik je nu vast vertellen dat dat een ontzettend slecht idee is. Als je dit doet, dan 'snapt' jouw ex de boodschap en jij zal zonder jouw ex verder leven. Je mag wel daten met andere partner, maar puur om even afleiding te hebben. Niet voor iets serieus en zeker niet als je nog last van een gebroken hart hebt. Zorg eerst dat jij jouw liefdesverdriet in die tussentijd hebt verwerkt.

Leer je eigen emoties kennen

De verkeerde acties of woorden kunnen het verschil maken of je ooit nog je ex terug zult krijgen of niet. Vooral de eerste weken na de break zijn bepalend of je ooit weer je ex terug gaat krijgen of niet.

http://www.ekudos.nl/artikel/355874/hoe_krijg_ik_mijn_ex_terug__wetenschappelijk_bewezen
http://ex-terugwinnen.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in