Stiekem droomt iedere vrouw ervan, een rijke man. Lees hoe je een rijke man kunt versieren. Lees hier op wat voor manieren je een rijke man kunt versieren.

""Wil iedere vrouw een rijke man?
Onderzoek wijst uit dat de meeste vrouwen op zoek zijn naar een rijke man. Ze doen dat niet om te profiteren van de partner, maar wel om hun kinderen veilig te stellen in de toekomst. Zo vertellen de onderzoekers. "Het is een natuurlijk gegeven dat vrouwen op zoek gaan naar een beter gestelde man. Ze willen hun kinderen daardoor alle mogelijke kansen geven. Dit is nog belangrijker voor vrouwen die van zichzelf weten dat ze zelf geen carrière kunnen opbouwen.

Waarschuwing vooraf
""Als je alleen trouwt voor het geld, moet je bereid zij om compromissen te sluiten. Als je op zoek bent naar de ware liefde, romantiek en emotionele voldoening, zul je niets dan ellende vinden in de jacht naar een rijke man. Als de belofte van financiële zekerheid het enige is wat je zoekt in een man, wees dan niet verbaasd wanneer dat is alles wat je vindt.

Hoe kies je een rijke man?

(volgens Britse onderzoek in opdracht van Mark Riley)
Laat de charmante wipneusjes aan je voorbij gaan. Focus je op haakneuzen met grote gaten en wijd uiteenstaande ogen. Experts analyseerden het uiterlijk van de 10 succesvolste mensen uit Groot-Brittannië, waaronder Roman Abramovich, Lakshmi Mittal, de Hertog van Westminster en Heineken-erfgename Charlene Carvalho. Mannen met een Romeinse neus, grote neusgaten en ogen die ver uit elkaar staan, zouden meer kans maken om tot succesvolle zakenmannen uit te groeien. Mannen met een wipneus hebben minder geluk: zij hebben meer kans om berooid achter te blijven in het zakenwereldje. Als levende voorbeelden geven ze Philip Green, met zijn ""enorme Romeinse neus, de Hertog van Westminster met zijn wijde neusgaten en Lakshmi Mittal, die ver uit elkaar staande ogen heeft.

Wat wil een rijke man

Een rijke man wil in een relatie vrijheid, het gevoel hebben dat hij speciaal en bijzonder is, hij wil loyaliteit en intimiteit. De vrouw moet hem daarbij zo veel mogelijk helpen.

De vrouw kiest de man


Als vrouw heb je veel invloed op het verloop van een eerste ontmoeting. Neem zelf het initiatief. Benader hem zonder schroom en geef hem de gelegenheid een gesprek te beginnen. Reageer vriendelijk, ongedwongen en spontaan ook al begint hij met een afgezaagde openingszin. Verwacht van hem niet dat hij de ideale man moet zijn. En, wat nog belangrijker is, probeer hem ""vooral niet te leren hoe hij zou moeten zijn. Ga van je zelf uit, stel je open en geef hem de kans om jou te leren kennen. Als hij zegt dat hij je mooi, sexy, aantrekkelijk of kortom geweldig vindt sputter dan niet tegen maar zeg een beetje lachend “dank je”.

Laat niet merken dat je iets verwacht
Hij moet het gevoel hebben dat je contact zoekt voor je plezier en dat je flirt voor je plezier. Flirt dus niet zo dat hij het gevoel krijgt dat je bezig bent je partner voor het leven te versieren. Als het tot een relatie komt vind hij dat prima, maar een rijke man houdt zich daar tijdens een eerste ontmoeting zeker niet mee bezig. Geef hem het gevoel dat hij jou meer wil dan jij hem. Zeg daarom ook nooit ""als eerste “ik hou van jou”.

Overtuig hem dat hij jou nodig heeft

Toon geen onzekerheid en zorg dat je een stabiele emotionele indruk maakt. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe je je voelt over jezelf, je moet jezelf overtuigen van je eigen waarde en geen enkele twijfel hebben aan jezelf. Alleen als je van jezelf overtuigd bent, zal je vertrouwen hem ook overtuigen. Onthoud hierbij dat het niet uitmaakt hoeveel geld hij heeft, ook hij heeft net als iedereen zijn zwakheden. Misschien heeft hij wel een jeugdcomplex, of een diep verlangen om een held te worden. Misschien hunkert hij naar vrouwelijke goedkeuring of voelt zich onveilig op de werkplek. Zoek zijn leegte, wat het ook is, en zorg ervoor dat je deze kunt vullen. Dit is heel belangrijk want als je hem niet kunt bieden wat hij nodig is heeft, verspil je maanden of jaren van je leven.

Lhem jou verwennen
""Een rijke man toont ook zijn liefde door middel van geschenken. Toon dan niet te veel dankbaarheid. Het is essentieel dat hij weet dat je verwacht heel goed behandeld worden. Zelfs als hij je zojuist je eerste diamant heeft gegeven, moet je je enthousiastme in toom houden. Wees beleefd. Wees dankbaar. Vertel hem dat je het heel aardig vindt, maar geef niet de indruk dat hij je geestelijk geraakt heeft. beloon zijn inspanningen maar laat wel ruimte voor verbetering Zo biedt je hem een uitdaging die zal uitgroeien tot een prachtige gewoonte om jou in de watten te leggen.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel:

Graag lees ik je reactie, positief of negatief, ik waardeer elke reactie want daar leer ik zelf weer van. Vind je mijn artikel het lezen waard, stuur de link dan a.u.b. door naar je contacten. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn andere artikelen.

 

 M.vr.gr. Dik Laan

© Dik Laan 2011 (voor ieder gebruik van de tekst van dit artikel is toestemming nodig zoals beschreven op http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22090/


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in