Luciano da Silva heeft zijn contract verlengd bij FC Groningen. De doelman staat nu vier jaar langer onder contract bij de ploeg van trainer Pieter Huistra. De doelman is zeer content met het feit dat hij nu langer bij de Trots van het Noorden blijft.

Luciano – zoals zijn voetbalnaam luidt- trekt nu tot en met 2014 het keeperstenue van Groningen aan. De 30-jarige doelman verlengde afgelopen seizoen tussentijds al zijn contract en heeft dit nu weer gedaan. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin", zegt de Braziliaan op de clubwebsite van de Groningers.  Het nieuws werd zondag 1 augustus 2010 bekend gemaakt door de club op de Open Dag.

Luciano is 'blij'

"Ik ben blij met de mensen bij de club en de supporters zijn heel goed voor me. Ik heb me op dit moment niets anders of beters te wensen. Ik zou het helemaal niet erg vinden om mijn carrière bij deze mooie club te kunnen afsluiten. FC Groningen is goed voor mij en ik voel me hier thuis en op mijn plek", aldus Luciano. 

Ook Groningen content met verlenging

Ook algemeen directeur van Groningen Hans Nijland is in zijn nopjes met de verlenging van het contract van de goalie. "Luciano is een keeper die past bij FC Groningen", vertelt de directeur op de clubwebsite. "Hij heeft een spectaculaire stijl van keepen en is als persoon heel open en toegankelijk. Luciano is niet voor niets zeer populair bij de supporters van FC Groningen. Het is dan ook heel mooi nieuws dat Luciano zelf heeft aangegeven open te staan voor een langer verblijf in Euroborg en dat hij eventueel zijn carrière in Groningen wil afsluiten."

Geschiedenis van Luciano

Sinds het seizoen 2007/2008 staat Luciano onder contract bij FC Groningen. De doelman kon in zijn eerste seizoen bij de club niet rekenen op veel speelminuten, maar het seizoen daarop ontpopte hij zich tot een publiekslieveling. Met snelle reflexen wist hij veel punten te halen voor de Groningers. Voor zijn tijd in het noorden van Nederland kwam Luciano uit voor het Belgische Germinal Beerschot.

http://www.fcgroningen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in