In de nacht van 10 op 11 juli 2010 was er een storing op Comedy Central. Had het te maken met het weer of was er gewoon een storing? 

Het weer

Hoewel het vrij warm was, kwam er in het weekend een einde aan. In de nacht van 10 juli rond 21.00 uur kwamen donkere wolken Nederland binnen waaien. Al het water uit de hemel viel in het kikkerlandje neer. In sommige plaatsen regende het hagelstenen, die een grootte hadden van een tennisbal.

Ook donder en broer bliksem waren er.

Problemen

De zware buien hadden in het hele land problemen veroorzaakt. Er ontstonden brandjes door de bliksem en veel kelders moesten worden leeggepompt door de brandweer. De A12 was een tijdje gesloten omdat de brandweer druk bezig was met omgewaaide bomen verwijderen. Op de A50 viel er zoveel hagel dat het zicht nihil was.

Storing

Behalve Comedy Central had MTV, TMF storingen. "MTV, TMF, Comedy Central en Nickelodeon zijn in het bezit van MTV Networks. Deze zenders zitten ook gezamenlijk in een pand, dus dat kan inderdaad met elkaar te maken hebben," zegt Comedy Central.

Comedy Central

Wanneer het reclameblok opgehouden is en het programma Stand Up Saturday weer begint. Stopt het beeld. Volgens Comedy Central begon de storing rond 23.30 en eindig die rond half één.

"Dit had niet te maken met het onweer," zegt Comedy Central. "Een en ander is fout gegaan tijdens de productie, een technische fout dus. Wij waren er natuurlijk niet blij mee, maar zulke dingen kunnen gebeuren. Daarom hebben wij altijd materiaal klaarliggen wat altijd uitgezonden kan worden, dit waren de hot shots. Helaas voor de programmering…" aldus de redactie van Comedy Central.

Het programma dat onderbroken was (Stand Up Saturday) wordt volgens Comedy Central een andere keer weer herhaald, maar dan moet u de site regelmatig controleren. De zender zet het niet online omdat ze dat gewoonweg nog niet kunnen doen, helaas.

MTV, TMF onbekend

De zussen MTV en TMF, daar heb ik nog niks van gehoord.

 www.comedycentral.nl
www.mtv.nl
www.tmf.nl
www.yourdiscovery.com/nl/
nos.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in