Bent u op zoek naar een leuk dagje uit? Drievliet is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Drievliet.

""DRIEVLIET:
Drievliet is één van de populairste pretparken van Nederland. Er is van alles te doen voor jong en oud dus je kunt er met heel je gezin naar toe. De entreeprijs is echter hoog dus zoekt iedereen naar korting op de Drievliet kaartjes. Hier maken veel bedrijven gebruik van, daarom zijn er veel bedrijven die klanten proberen te lokken met gratis Drievliet kaarten of hoge korting op Drievliet kaarten.

KORTING Douwe Egberts is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf.
Zij hadden enige tijd geleden de volgende actie: Spaar 3 actiezegels en ontvang een Drievliet kaartje voor de 2e persoon gratis! Voor iedere 2 personen met een Oer-Hollandse Spaarkaart is één uitje gratis, dus leuk om met de hele familie te gaan!

GRATIS Kids for Animals:
""Als je lid wordt van Kids for Animals kun je gratis naar Ouwehands dierenpark en andere pretparken. Wordt dus ook DIERENBESCHERMER bij Kids for Animals? Meld je aan bij deze club en doe mee! Hartstikke goed als ook JIJ in actie komt voor dieren! Zie: www.kidsforanimals.nl

Voor de allerkleinsten zijn er de volgende attracties:
* Spookslot (Spookhuis),
* Theeleut (Theekopjesattractie),
* Tractorrit (Rondrit),
* El Loco (Rondrit), 
* Glijbaan Brigade (Waterglijbaan), 
* Luchtballonrad (Reuzenrad),
* de Lachgrot, Carrousel,
* Botsauto's en
* de amusementhal.

Voor de oudere kinderen en de jong volwassenen zijn er:
* De Cinemagic 5D (5D-bioscoop),
* De Piraat (Schommelschip),
* Draaikolk (Breakdance), ""
* Dynamite Express (Achtbaan),
* Formule X (Achtbaan),
* Goldcurse (Troika),
* Jet Star (Achtbaan),
* Jolly Jumper (Paardenbaan),
* Jungle River (Wildwaterbaan),
* Kopermijnm (Achtbaan),
* Kwal (Enterprise),
* Monorail ,
* Moonraker (Spin 'n puke),
* Nautilus (Frisbee),
* Twistrix (Achtbaan),
* Vliegende Vissen (Spin 'n Puke),
* Xtreme (Achtbaan),
* Zweefmolen

Een paar attracties nader toegelicht:
* De Lunatic: de waanzinnige belevenis voor de echte waaghalzen.
* De  Jungle River, een echt waterspektakel.
* De  Kopermijn: achtbaan waar de mijnwagons met 60 km/uur naar beneden denderen.
* De Formule X: de nieuwe sensationele achtbaan van Drievliet. Voorzien van heupbeugels schiet je in 2 seconden naar 70 km/uur. Om de dolle rit te vervolgen met gewichtloze momenten en scherpe bochten. Een topattractie voor achtbaanliefhebbers.

Sinds 9 april 2011 is er een nieuw themagebied, genaamd Lol Atol. De attracties die in dit ""themagebied staan zijn gethematiseerd naar de onderwaterwereld. De attracties die onder dit themagebied vallen zijn:
* Kwal: dit is een Enterprise, waarbij men geen veiligheidbeugels heeft, omdat men letterlijk door een hoge g-kracht in zijn stoel wordt gedrukt en vooral omdat er geen zijdelingse krachten zijn.
* Nautilus: dit is een Frisbee is een attractietype dat gebaseerd is op een schommelschip. Een Frisbee gaat meestal hoger dan een schommelschip en kan soms een hellingshoek halen van circa 70° (bijna recht op zijn kop). Tevens is de schommel een ronde schijf die met 360° kan draaien
* Draaikolk: dit is een breakdance, de grote draaischijf van de breakdance bestaat uit vier kleine draaischijven, waarop zich vier karretjes bevinden

""Drievliet is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

Bezoek adres Familiepark Drievliet Den Haag
Laan van ’s-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag
Telefoonnummer Drievliet
070-3999305

Routebeschrijving Drievliet met de auto

Familiepark Drievliet is makkelijk bereikbaar via de autosnelwegen. Vanuit Amsterdam neem je de A4, vanuit Utrecht de A12 en vanuit Rotterdam de A13. Neem dan vervolgens afslag Rijswijk, dan afslag Drievliet/Ypenburg en volg dan de borden DRIEVLIET.

Openbaar Vervoer

""Vanuit Den Haag HS en Den Haag CS neem je de HTM-lijn 15. Stap uit bij de halte Laan van ’s-Gravenmade.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel:

Graag lees ik je reactie, positief of negatief, ik waardeer elke reactie want daar leer ik zelf weer van. Vind je mijn artikel het lezen waard, stuur de link dan a.u.b. door naar je contacten. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn andere artikelen.

 M.vr.gr. Dik Laan

© Dik Laan 2011 (voor ieder gebruik van de tekst van dit artikel is toestemming nodig.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in