Alle jonge kinderen willen heel graag een keer naar walibi. De entree van Walibi World is echter hoog, hoe kun je de hoogste korting krijgen.

""

Korting op Walibi toegangsprijs

Wij wilden vandaag onverwacht een dagje iets leuks doen met ons gezin. Maar met twee pubers, een zoon van 16 en een dochter van 13, valt er heel veel af omdat alles wat wij leuk vinden volgens hen vet saai is. Tja, gezellig een dagje op stap met je bejaarde ouders, een vader van 47 en een moeder van 46, dat valt niet mee. Uiteindelijk werd het dus zoals altijd gewoon weer Walibi World.

Omdat het altijd de moeite loont om korting op Walibi World te zoeken op internet kroop ik ’s ochtends vroeg achter de PC.

Aanbiedingen via korting.nl

De eerste website met korting op Walibi World die ik vond was  korting.nl. Op korting.nl kun je Walibi Holland kaarten bestellen en gratis via post laten bezorgen. Hier krijg je 5,50 euro korting op de normale volwassenen entreeprijs (18% goedkoper!). Geldig voor kinderen vanaf 6 jaar*, volwassenen, minder valide mensen, senioren, etc. Voor iedereen geldt deze goedkope prijs van Walibi Holland kaartjes. Je kunt Betalen via credit card en iDeal (ABN Amro, Fortis, ING, Rabobank of SNS) De kaarten zijn op iedere dag in het hele seizoen geldig. Kaarten zijn niet aan een datum gekoppeld!- De kaarten worden gratis thuisbezorgd via TNT post! Kun je niet wachten tot de post de kaarten gratis thuisbezorgd omdat je vandaag of morgen al naar Walibi Holland wilt da kun je ook online Walibi Holland kaarten met korting kopen en direct printen.

Korting op Walibi via marktplaats.nl

Op Marktplaats.nl vind je ook veel aanbiedingen maar meestal moeten deze goedkope kaarten voor Walibi World opgestuurd worden dus daar had ik nu niets aan want we moesten ze vandaag meteen hebben.

""De korting op Walibi World kaarten op korting.nl is een leuke korting, maar toch heb ik nog even verder gezocht. Ik bedacht opeens dan wij als ANWB lid misschien met onze ANWB pas wel korting konden krijgen. Dus ben ik op anwb.nl gaan kijken.

ANWB ledenvoordeel

En daar vond ik dit: Walibi Holland Ledenvoordeel. Tijdelijk extra voordeel. €8,00 korting op de toegangsprijs. Voorwaarden: Er zijn geen voorwaarden. Adresgegevens: Walibi Holland Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen Nederland www.walibi.nl/holland . Walibi Holland Ledenvoordeel. Tijdelijk extra voordeel. €8,00 korting op de toegangsprijs. Voorwaarden: Er zijn geen voorwaarden. Adresgegevens: Walibi Holland Spijkweg 30 8256 RJ Biddinghuizen Nederland www.walibi.nl/holland . Actie loopt tot 15 mei, bestelde Walibi World entreebewijs geldig tot 15 juli.

Dit was het beste wat ik kon vinden, en ik kon ze meteen online bestellen en door mijn ANWB lidmaatschapnummer in te vullen kreeg ik €8,00 per persoon korting op de toegangsprijs. Na betaling van de Walibi World entreebewijzen kon ik ze direct uitprinten en meenemen.

Toen we bij Walibi World aankwamen bleek ook nog dat je zo door kunt lopen langs de kassa met deze Walibi World e-tickets, dit scheelt ook nog een kwartier in de rij staan. Al met al is het dus zeker de moeite waard om even op internet te zoek naar zo veel mogelijk korting op Walibi World entreebewijzen.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel:

Graag lees ik je reactie, positief of negatief, ik waardeer elke reactie want daar leer ik zelf weer van. Vind je mijn artikel het lezen waard, stuur de link dan a.u.b. door naar je contacten. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn andere artikelen.

 M.vr.gr. Dik Laan

© Dik Laan 2011 (voor ieder gebruik van de tekst van dit artikel is toestemming nodig zoals beschreven op http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22090/ ) 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in