Dit is een korte duidelijk beoordeling over Oostkapelle. Wat u van dit dorp kunt verwachten en wat er allemaal te bevelen valt in en rondom Oostkapelle.

Oostkapelle is een klein dorpje

Oostkapelle is een klein dorpje, met maar ongeveer 25oo inwoners. Er is veel te beleven. U vind net buiten dit dorp, een heel mooi kasteel, genaamd Kasteel Westhove, wat u zeker niet mag missen, als u een bezoek zal brengen aan dit plaatsje. U heeft de mogelijkheid om hier te overnachten of als u al voorzien bent van een slaapplaats, kunt u bij dit kasteel genieten van een hapje of een drankje. In de oude oranjerie is tegenwoordig een museum gevestigd.

Oostkapelle heeft strand

Oostkapelle heeft hiernaast ook een mooi zandstrand met een super mooi uitzicht over de weide en duinen en natuurlijk de Noordzee. Dit strand behoort tot 1 van de breedste stranden van Nederland. Op loopafstand van het strand vind u genoeg plek om uw fietsen gratis te stallen en er is ook een grote perkeerplaats aanwezig, waar u de auto kunt parkeren. Dit is wel tegen betaling.Op dit strand vind u ook een strandpaviljoen, genaamd De piraat, hier kunt u heerlijk op het terras genieten van een hapje of drankje, terwijl u anderzijds geniet van het prachtige uitzicht. In de zomer zijn er ook diverse activiteiten aanwezig, denk hierbij aan onder andere een volleybal tournooi. Honden zijn beperkt toegestaan. Ook is er op een deel van dit strand de mogelijkheid tot naakt zonnen.
 
Oostkapelle is omringt door vele landschappen, denk hierbij aan duinen, het strand en weide. U vind hier ontzettend mooie fietsroute's en hele leuke terrassen en restaurantjes, waar u even weer op adem kunt komen, onder het genot van een drankje.
 
Natuurlijk zijn er in de omgeving van Oostkapelle nog veel meer plaatsen, die zeker een bezoekje waard zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Middelburg met zijn mooie kerken, Vlissingen met zijn mooie boulevard en oude kern en Domburg, wat grenst aan het mooie natuurgebied de Manteling.

Campings Oostkapelle

Ook bezit Oostkapelle een aantal hotels en familie campings. In deze review, gaan we op 1 van die campings dieper in. Dit is Camping de Pekelinge. De camping bevind zich op niet te lange afstand van het centrum en is omringt door weide.
Deze camping ligt op een afstand van ongeveer 3 kilometer van het strand.
Camping de Pekelinge is geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor alle leeftijden. Deze camping beschikt o.a. over een binnen en buiten speeltuin, een zwembad, waarvan de glazen puien in de zomer geopend kunnen worden en in de winter gesloten zijn, een heerlijk terras, waarvandaan u uw kinderen kunt zien spelen in de waterspeeltuin, een snackbar en supermarkt,een voetbalveld en een animatieteam, die dus voor nog meer vermaak zal zorgen. U kunt op deze camping terecht met uw tent, tourcaravan of camper, of u kiest ervoor om een verblijf te huren, ook dat is mogelijk op deze camping.
 
Mocht u beslissen, na het lezen van deze review, om Oostkapelle een bezoekje te gaan brengen, dan raad ik u deze camping zeker aan! Ga dan ook heerlijk een dagje naar het Oostkapelle strand en natuurlijk zijn de omliggende plaatsen ook zeker een bezoekje waard!
 
Ik wens u alvast een hele fijne vakantie!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in