Los Angeles is een geweldige stad, waar je van rijk tot arm tegenkomt. En natuurlijk Hollywood, de filmwereld! Check daar dus zeker even de handafdrukken van de sterren.

Beverly Hills

De alom bekende en vooral ook rijkste wijk van LA is natuurlijk Beverly Hills. Daar zie je de meest grote huizen, met zwembaden en alles erop en eraan. Er is trouwens wel genoeg controle en beveiliging in deze wijk, dus even rustig rondneuzen tussen die kasten van huizen zit er niet echt in.

Farmers Market

Hier vind je allemaal winkels, waar je zowel de nieuwste telefoons als de nieuwste mode kunt kopen. Ook is er een grote markt, waar je lekkere etenswaren kunt kopen.

Hollywood

In een van de drukste straten van het centrum van LA kun je uitkijken op het welbekende Hollywood teken dat als het ware tegenover je in de heuvels ‘hangt’. In deze straat zijn bovendien de grote bioscopen te vinden, waar heel vaak premières plaatsvinden. Daar kun je dus bekende sterren op de rode loper spotten, als je goed oplet!

Op de stoep zie je allemaal roze sterren met gouden randen. In iedere ster staat de naam van een bekendheid genoteerd. Zo kom je onder andere de namen Mary-Kate en Ashley Olsen, Alfred Hitchcock en Phill Collins tegen.

In de buurt van LA

Op de weg van of naar LA kun je, als je goed oplet, langs de kust genieten van prachtige dieren in of bij het water. Heel mooie dolfijnen en zeehonden kunnen bijvoorbeeld boven het water uitsteken.

Santa Barbara is een plaatsje dichtbij Los Angeles. Je vindt er veel dure winkeltjes, maar ook gezellige terrasjes. Je kunt er heerlijk langs het water wandelen, je ziet er veel skaters en er is een mooie lange pier.

Santa Monica ligt nog dichter bij LA. Het strand ziet er hier geweldig uit. Niet voor niets werd er ooit Bay Watch opgenomen! Het strand staat bovendien bekend om de vele attracties, je kunt er bijvoorbeeld in het reuzenrad of in de achtbaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in