India is een trekpleister die elk jaar van heinde en verre toeristen trekt. De voornaamste reden dat de Indiase toeristenindustrie bloeit is de verscheidenheid aan bestemmingen die toeristen kunnen bezoeken en de onvergetelijke gastvrijheid van de mensen.

""

Gastvrijheid en cultuur

De belangrijkste reden achter deze gastvrijheid is de spreuk ‘Behandel je gast als God’; deze hebben de Indiërs van hun voorouders geleerd en hij komt tot uiting in hun houding, Het ministerie van toerisme zorgt ervoor dat toeristen maximaal waar voor hun geld krijgen in termen van plezier en tevredenheid en de tijd die ze in hun reis door India steken. India heeft een aantal bestemmingen die je kunt kiezen om de beste indruk te krijgen van de geschiedenis, cultuur, mensen, kunstvormen, spiritualiteit en natuurlijk de leefstijl van het land. Bovendien zul je je verrijkt voelen door deze prachtige reis door dit meest geweldige stuk land in het Indiase subcontinent.

Plannen

Je zult je reis moeten plannen naar gelang de tijd en geld die je beschikbaar hebt. Indiase reisorganisaties hebben pakketten die bij jouw interesse en behoeften passen. In elke deelstaat van dit land zijn een heleboel plekken die je kunt bezoeken, en je zult in de ban raken van deze plekken. De hotel- en vervoervoorzieningen zijn in India heel goed en in vergelijking met andere delen van de wereld redelijk geprijsd.

Gouden Driehoek

De ‘Gouden Driehoek’ is een van de meest geliefde reizen, omdat hij je brengt in de hoofdstad van India, New Delhi, de schitterende stad Agra waar de Taj Mahal staat en, niet in de laatste plaats, de roze stad Jaipur. Toeristen kiezen tegenwoordig ook vaak de ‘wildlife’ reizen die hen dicht bij het leefgebied van de wilde dieren van dit land brengen. De hill stations van Himachal Pradesh en Uttaranchal zijn waarlijk hemelse woonplaatsen die je zullen betoveren. Veel toeristen bezoeken ook de gletsjers van Gangotri en Yamunotri en genieten van de prachtige dalen van dit land. India is echt een bestemming waar je ten minste eens in je leven geweest moet zijn.

Andere prachtige plekken

De binnenwateren en theeplantages van Kerala trekken jaarlijks vele toeristen die graag in deze deelstaat van de Indiase republiek komen, die liefdevol Gods eigen land wordt genoemd dankzij het natuurschoon waarmee hij door de schepper van het universum is begiftigd. De stranden van Goa en Orissa zijn niet minder dan die van Kerala en trekken ook veel toeristen. De tempels met bijbehorende complexen in het zuiden doen de bezoekers versteld staan met hun schitterende wonderen van architectuur. De forten en paleizen van Hyderabad, Devgiri, Jaipur, Golconda, Udaipur en vele andere plaatsen laten u kennismaken met de geschiedenis en de wonderen van bouwkunst die India telt.

India is echt een plek waar je als reiziger helemaal aan je trekken komt en de investering in je reis dubbel en dwars terugkrijgt. Bezoek India en trakteer jezelf op een prachtig geschenk!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in