In de U.S.A. valt veel te beleven. Je kunt kiezen uit allerlei steden, allerlei nationale parken en nog veel meer. Hier enkele tips voor als je naar het westen van Noord-Amerika toegaat. 

Ga je naar het westen van Noord-Amerika, bezoek dan zeker de steden Palm Springs en Phoenix. Het is ook absoluut de moeite waard om naar het geweldige Joshua Tree Park te gaan. Geniet van het prachtige uitzicht, de mooie planten en bomen! 

Palm Springs

Als je door Palm Springs rijdt, zie je veel bergen en misschien wel nog meer windmolens. De huizen in de stad zijn veelal erg laag. Ze hebben bovendien maar weinig ramen, waarschijnlijk om de koelte binnen te bewaren. De stad is erg schoon en mooi. Langs de wegen in het centrum kun je genieten van de prachtige natuur met veel stenen, planten en bloemen.

Bij een van de hoge bergen in Palm Springs kun je middels een cabinelift naar boven. Vervolgens kun je van een prachtig uitzicht over de stad genieten.

Joshua Tree Park

Richting het Joshua Tree Park rijd je tussen veel zandige bergen en heuvels. Je ziet veel bruine grond en dorre planten. Maar als je uiteindelijk het bordje ziet met ‘Joshua Tree National Park’ erop, dan kom je even later ook het visitor center tegen en vervolgens ook steeds mooiere planten en bomen. In het park staan veel juccaplanten, maar wat vooral opvalt is dat het park enorm uitgestrekt is. Een hele lap grond ligt voor je, met in de verte heel veel bergen.

De cactusbomen in het park zijn ook erg mooi, evenals de verschillende steensoorten die je er tegenkomt. De echte Joshua Trees zijn natuurlijk het meest bijzonder. De boom is vernoemd naar de ‘god’ Joshua. Omdat een boompje ooit zijn vormen had, werd het naar hem vernoemd. In het park is een prachtig uitzichtpunt, vanwaar je alles vanaf een hoger punt kunt zien.

Phoenix

In deze stad vind je veel palmbomen en roodgekleurde bergen. Die laatste lijken wel kunstmatig aangelegd, zo mooi is het. Er zijn veel kerken en een mega winkelcentrum met ontzettend veel eetgelegenheden. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in