Las Vegas in Nevada is een fantastische, bruisende stad waar van alles te beleven valt. Het staat bekend als een plek waar zowel voor volwassenen als voor gezinnen superieur vermaak te vinden is. Las Vegas is een geweldige plek om te wonen of te bezoeken. Dus of je nu in het opwindende Las Vegas verblijft voor zaken, een heerlijke vakantie, of vanwege een overplaatsing door je bedrijf, je zou best eens behoefte kunnen hebben aan een therapeutische massagesessie. Massage wordt in Las Vegas verzorgd door zelfstandige bevoegde massagetherapeuten, bevoegde massage-instellingen en veel uitstekende dagkuuroorden. 

Een massage in Las Vegas is een ervaring waar mensen uit de hele wereld van genieten en die ze telkens opnieuw willen herhalen. Of je nu volledig wilt ontspannen en van je stress bevrijd wilt worden met een langzame, kalmerende massage, spierpijn en chronische spanningen wilt verlichten, een aangenamere zwangerschap wilt hebben of je sportprestaties wilt verbeteren, de massagetherapeuten in Las Vegas kunnen je daarbij helpen. Er zijn zelfs verschillende typen massage beschikbaar in Las Vegas. De meest aangeboden massatechnieken in Las Vegas zijn:

Zweedse massage

Een ontspannende massage met behulp van glijdende strijkbewegingen, kneden, wrijving, en kloppende strijkbewegingen, gecombineerd met voorzichtig rekken en schommelen.

Diepe weefselmassage

Massage van het diepere spierstelsel en bindweefsel om chronigshe spanning en pijn te verlichten. Het is vaak een wat steviger massage, die door ervaren klanten wordt gewaardeerd.

Sportmassage

Een massage die de sporter helpt bij de voorbereiding op of het herstellen van sportevenementen.

Neuromusculaire therapie

Gavanceerde pijnverlichting, gericht op specifieke pijnpunten in de spieren, pezen en aanhechtingspunten. Een goede keus als je spierpijn hebt.

Hete stenen-massage

Misschien wel de meest onstpannende en luxe massage die je kunt krijgen. Door de verwarmde stenen lijken stress en spanning weg te smelten.

Pijnpuntentherapie

Speciaal gericht op pijnverlichtingmaakt gebruik van drukpunten om pijnlijke knopen in de spieren los te maken.

Prenatale/zwangerschapsmassage

Massage voor de aanstaande moeder, bedoeld om pijn en ongemak tijdens de zwnagerschap te verminderen.

Lymfedrainage

Speciaal toegepast om zwellingen en oedeem te verminderen en de vochtcirculatie in het lichaam te verbeteren. Het werkt ontgiftend en volgens sommigen verbetert het ook het immuunsysteem.  

Andere massagetechnieken

Naast de meest toegepaste massagetherapietechnieken beoefenen je massagetherapeuten in Las Vegas nog wel meer bekende en zeer effectieve massagetherapietechnieken:

Medische massage, myofasciale therapie, craniosacrale therapie, shiatsu, acupressuur, orthobionomie, aromatherapie, myoskeletal alignment-techniek.

Misschien heb je ook belangstelling voor een heel speciale massagetherapie als je in Las Vegas bent, zoals een parenmassage, waarbij een paar samen in dezelfde massagekamer een massage kan krijgen van twee masseurs. Tijdens die parenmassage kunnen de partners ieder een ander type massage krijgen, net waaraan ze behoefte hebben. Voor echte massage-enthousiastelingen bieden sommige massage-instellingen  en dagkuuroorden zelfs een vierhanden-massage, duomassage of tandemmassage, waarbij je door twee masseurs tegelijk wordt gemasseerd.  

Het is niet moeilijk om een massage in Las Vegas te regelen. Massage in Las Vegas is beschikbaar op inbelbasis bij een massagetherapiekantoor, in een massage-instelling of in een van de eenvoudig bereikbare dagkuuroorden. Massage ‘aan huis’ is ook beschikbaar als je in of rond Las Vegas thuis, op kantoor of in je hotel wilt worden gemasseerd. Waar je ook bent in Las Vegas, je kunt binnen een paar minuten heerlijk worden gemasseerd.

Dus als je in Las Vegas op bezoek bent of er woont, waarom zou je je dan niet laten masseren? Een massage in Las Vegas is ontspannend, stressverminderend, pijnverlichtend, en prestatieverbeterend, dus laat je vandaag nog masseren… het zal je prima bevallen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in