Tegenwoordig zie je ze steeds vaker voorbij komen; draadloze oortjes. Daarmee kan je heel makkelijk bellen, muziek luisteren of geluid afspelen. Je hebt geen hele koptelefoon meer nodig of iets met een draad, wel zo makkelijk zal je denken. Het klinkt echt als een ideale oplossing, maar is dat wel zo? In dit artikel lees je over de voordelen van draadloze oortjes. Wellicht loop jij er over een tijdje ook mee! Let daarbij wel op, er zijn natuurlijk veel varianten op de markt. Van twee tientjes naar tweehonderd euro of wel meer, je kan het zo gek niet bedenken. Lees de reviews en ga ook even inspecteren wat jij prettig vindt zitten.

Ze geven je meer bewegingsvrijheid

Een van de belangrijkste voordelen van draadloze oortjes is dat je niet meer aan die draden vast hoeft te zitten. Het werkt namelijk via bluetooth, waardoor jouw oortjes nooit meer in de knoop zitten. Je hebt daarom ook geen grote koptelefoon nodig die heel veel ruimte inneemt in jouw tas of waardoor jouw kapsel niet meer mooi blijft zitten. Ook kan je met draadloze oortjes eigenlijk alles doen, je kan er ook mee sporten. Ook dan heb je geen bungelende kabel meer lopen vanaf je oren naar de telefoon, wat voor veel vrijheid geeft. Je zal dan ook nooit meer ergens achter blijven haken met die oortjes want er is geen draad meer waar je achter kan blijven hangen.

Niet alleen voor je telefoon

Een ander voordeel is dat draadloze oortjes multifunctioneel zijn. Zo kan je ze met veel meer verbinden dan met enkel jouw telefoon. Je kan ze bijvoorbeeld linken aan de smart-tv, waardoor jij heerlijk kan gaan liggen op de bank terwijl iemand anders in jouw huishouden ergens anders mee bezig is. Zo heb je daar wederom geen last van kabels of iets dergelijks, dat hoeft allemaal niet meer. Het geeft wederom veel vrijheid als je dit kan doen. Daarnaast kan je het ook verbinden met je laptop, waardoor je ook daar niet meer al die draden hoeft te laten lopen en moet zorgen dat je het op de juiste manier allemaal wegstopt in je tas wanneer je op moet staan uit de trein bijvoorbeeld.

Geen last van kabelbreuk en een goede accu

Een van de andere dingen waar je op moet letten is dat je draadloze oortjes natuurlijk ook moet opladen. Dit hoef je echter niet elke keer of elke dag te doen, aangezien het vaak een hele goede accu heeft. Zo zijn er ook hoesjes voor de draadloze oortjes waarin jij de oortjes meteen kan opladen. Daarnaast heb je ook geen kans op kabelbreuk natuurlijk omdat er geen sprake meer is van een kabel. Ideaal!

Nog een stapje verder? Neem dan eens een kijkje bij de Valve Index, de VI bril waarin je in een virtuele wereld kan stappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in