Global Domains International is een bekende moegelijkheid om online geld te verdienen. Sinds 3 jaar Is er een nieuwe speler genaamd Rolution. Is Rolution een concurrent? Wat is beter, GDI of Rolution? Of zijn het twee vrijwel identieke organisaties waarmee u beide op dezelfde wijze geld kunt verdienen?

""Global Domains International is sinds 10 jaar een bekende organisatie om online en van thuis uit geld te verdienen. Hoe dan? GDI biedt u een domeinnaam, een eenvoudig programma om een website te maken en promotie middelen in verschillende talen. Het belangrijkste wat GDI te bieden heeft is een interessant beloningssysteem. U ontvangt namelijk $1,- per aangebracht lid per maand. U ontvangt dat niet alleen per direct door u aangebracht lid maar ook voor leden die weer zijn aangebracht door de mensen die via u lid zijn geworden en dat tot 5 niveaus ver. Kortom, wanneer u 3 nieuwe leden hebt aangebracht en zij hebben dat ieder ook enz. en dat tot 5 niveaus ver dan ziet het er als volgt uit: 3x3x3x3x3 = 243 nieuwe leden waarover u iedere maand $ 1,- verdient. Inderdaad, dan verdient u maandelijks $ 243,-. Uiteraard kunt u ook 5 of 10 nieuwe leden aanbrengen.

""

Er is sinds 3 jaar een nieuwe speler op de markt die in de kern hetzelfde is als GDI, Rolution. Er zijn echter wel wat verschillen. Zo krijgt u bij Rolution per nieuw lid ook een eenmalige bonus van $ 15,-. Bij GDI krijgt u geen aanmeldbonussen. Rolution bied ook het principe van overflow. Wanneer iemand heel veel nieuwe leden aanmeldt, kan hij of zij deze leden zelf plaatsen in zijn of haar netwerk. Op die manier kunnen de mensen waarmee het nog niet zo goed gaat toch al wat gaan verdienen en zal de motivatie minder afnemen. Dit beteknt niet dat u er niet meer aan verdient, u verdient natuurlijk nog altijd $ 1-, per maand per persoon. Tot slot is er de 5 in 7 bonus. Wanneer u 5 nieuwe leden in één week aanmeld ontvangt u als bonus $ 50,-. GDI heeft ook een dergelijke bonus maar daarbij krijgt u $ 100,-  wanneer u 5 mensen in één week aanmeldt . Is Rolution, op de week bonus na, dan niet veel aantrekkelijker dan GDI? Gekeken naar het beloningssysteem lijkt dat wel zo. Rolution is er nog niet zo lang als Global Domains International en zal daarom ook nog meer bekendheid en vertrouwen moeten opbouwen. Ook ziet GDI er professioneler uit, hier heeft Rolution ook nog verbeterpunten. Het gebrek aan naamsbekendheid kan ook als sterk punt worden gezien, aangezien de markt minderverzadigd is. De mensen die reeds succes hebben met GDI kunnen dit ook gaan doen met Rolution, zij hoeven het wiel dan niet opnieuw uit te vinden om hun inkomsten te verdubbelen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in