Ik was op vakantie in Engeland en op een mooie dag zat ik opeens in mijn roze krappe Mini Bikini op het strand.

Mini bikini

De Mini Bikini heet voluit de Mini Cooper “Bikini”. De Mini Cooper Bikini is een speciale editie van de nieuwe Mini Cooper die door BMW in de toekomst misschien in een hele kleine oplage van 1000 stuks op de markt gaat worden gebracht. Er is al wel één prototype van gemaakt. Het prototype van de Mini Cooper “Bikini” wordt kortweg de Mini Bikini genoemd. De Mini Bikini is een roze cabrio uitvoering van de Mini Cooper met een linnen cabrio dak. Dit cabrio dak wordt door de ontwerpers ook wel het bovenstukje genoemd. De Mini Bikini heeft een 1600 cc motor en is feitelijk een roze cabrio uitvoering van de zeer exclusieve Mini John Cooper Works GP.

Finishing touch roze Mini Bikini

Het prototype van de roze Mini Bikini zag er in de eerste uitvoering al heel mooi uit. Toch vonden de jongens van de marketing dat er nog wat ontbrak. Ze vonden de Mini Bikini nog niet sexy genoeg. Daarom kreeg ik de opdracht om de Mini Bikini sexier te maken. Ga er maar aanstaan, dat is best nog lastiger als dat je zo op het eerste gezicht zou denken. Ik vroeg daarom of ik het prototype van de Mini Bikini een paar dagen mocht gebruiken om me er mee te kunnen vereenzelvigen en om inspiratie op te doen. Na overleg van de directie mocht dat.

Mijn eerste keer in Mini Bikini

Ik ben 1,98 mtr en de Mini Bikini is een lekker autootje maar niet echt groot. Ik perste mij dus, voor mijn eerste keer, in die lekkere krappe Mini Bikini. Ik zat behoorlijk knel met mijn hoofd dus deed ik het bovenstukje van de Mini Bikini snel omlaag. Daar zat ik dus in een Mini Bikini zonder bovenstukje en ik ging op pad. In de stad had ik veel bekijks in mijn Mini Bikini, vooral de jonge vrouwen stonden te dringen om een stukje mee te mogen rijden in de Mini Bikini. Dat was allemaal erg leuk maar door al die aandacht en drukte kon ik mij niet erg concentreren. Tot overmaat van ramp barste er ook nog een onverwachte plensbui los zodat ik met een noodgang het bovenstukje van de Mini Bikini weer omhoog moest doen. Dit duurt maar een seconde of 20 maar dat is toch lang genoeg om nog behoorlijk nat te regenen. Daar zat ik toen in een krappe, natte Mini Bikini. Ik ben snel naar mijn huis gereden en heb de Mini Bikini in mijn garage te drogen gezet.

In de Mini Bikini naar het strand

De volgende morgen was de Mini Bikini gelukkig weer helemaal opgedroogd. De weersberichten waren uitstekend dus ik besloot om naar de kust te rijden om op het strand inspiratie op te doen. Het mooiste strand van Engeland ligt in South Devon. South Devon wordt niet voor niets ook wel de Engels Riviëra genoemd. Van Oxford, waar ik woon, naar South devon is ongeveer 270 km over alleen maar snelwegen, dus dat is te doen op één dag. Ik vertrok ’s ochtends om 8 uur uit Oxford en reed via Saint High via Thames, Marlborough en Chisledon richting South Wales, Bristol en via Swindon  richting Bristol. Toen was het nog een klein stukje en via  Tiverton en Barnstaple kwam ik om half 11.30 uur aan in Braunton gemeente Devon. Daar aangekomen zag ik in de verte al het langgerekte strand liggen. Na nog een kwartiertje rijden over een klein weggetje door de duinen kwam ik in mijn Mini Bikini aan bij het strand. Er was nog maar een heel krap gaatje vrij op de enige parkeerplaats daar. Ik parkeerde de Mini Bikini in het krappe gaatje, deed het bovenstukje van de Mini Bikini omhoog en deed hem op slot.

De echte krappe roze Mini Bikini

Het was schitterend weer en het was een gezellige drukte op het strand. Overal waar ik keek lagen, zaten, stonden en zwommen vaders en moeders met hun kinderen. Het was een echt familiestrand. Heel gezellig maar niet echt inspirerend.

Ik wandelde rustig verder en opeens viel mijn blik, in de verte, op een bijna lichtgevende jonge vrouw. Ondanks dat ik mijn zonnebril had deed het bijna zeer aan mijn ogen. Ze lag wijdbeens in de zon uitdagend om zich heen te kijken. Ze droeg een roze mini bikini. Ik liep naar haar toe en toen ik vlak voor haar stond zag ik dat ze wel een hele krappe kleine bikini aanhad. Ze was net uit het water teruggekomen waardoor haar roze krappe natte bikini doorschijnend was geworden. Ze keek me uitdagend aan en ik keek een tijdje gebiologeerd terug. Ik knikte naar haar en draaide me om met de jonge vrouw nog op mijn netvlies gebrand. Toen ik weer in mijn Mini Bikini zat en mijn ogen sloot zag ik nog in het zwart haar paarse silhouet met de roze mini bikini. Dat beeld schetste ik gauw op mijn schetsblok en na een eenvoudige maaltijd reed ik weer naar huis terug.

Paintbrush op de Mini bikini

De volgende dag liet ik mijn schets zien aan mijn collega’s en die waren meteen enthousiast. We werkten de schets tot in detail uit met Adobe Illustrator. Vervolgens spoten we, met behulp van het vectorbestand, met de paintbrush robot het silhouet van de jonge vrouw op de motorkap en de zijkanten van de roze Mini Bikini. Het resultaat is perfect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in