Omdat ik langzaam maar zeker steeds vaker geflist wordt en ik ook nog angst heb mijn rijbewijs een tijd te verliezen, ben ik hard aan het denken een radar detector, ook wel radarverklikker genoemt, aan te gaan schaffen.  Ik heb heel erg veel blogs en â??â??forums bezocht en had veel verschillende meningen gelezen en uiteindelijk heb ik nog steeds niet kunnen besluiten welk apparaat ik moest kopen.

Omdat ik langzaam maar zeker steeds vaker geflist wordt en ik ook nog angst heb mijn rijbewijs een tijd te verliezen, ben ik hard aan het denken een radar detector, ook wel radarverklikker genoemt, aan te gaan schaffen.  Ik heb heel erg veel blogs en â??â??forums bezocht en heb veel verschillende meningen gelezen en uiteindelijk heb ik nog steeds niet kunnen besluiten welk apparaat ik moet kopen.

""

Ik heb heel veel onderzoek gedaan en vond vele leveranciers pagina´s, meer dan ik gedacht had overigens.Dan ontdek je dat de prijzen van laag naar (zeer) hoog gaan.En aan de verkoper gaan vragen wat je nodig hebt is ook niet altijd het slimste idee, zeker is er maar één de beste oplossing voor uw, hun eigen apparaat!
Dus maar weer verder zoeken. Wil ik een radar detector of radarverklikker die ingebouwd moet worden, of liever een apparaat voor het dashboard? Flexibiliteit is belangrijk voor mij, wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwe auto aan wil schaffen moet ik niet nog afhankelijk zijn van de ombouw van mijn apparatuur. Ook wanneer ik op vakantie ga, is het prettig en handig dat ik mijn radar detector of radarverklikker kan meenemen.
Ik kan hem zelfs aan  mijn vriendin uitlenen! Dus uiteindelijk is de eerste beslissing gemaakt, het wordt een apparaat dat niet ingebouwd moet worden. Maar, eerlijk gezegd, ik was niet helemaal verliefd op een radar detector op mijn dashboard.  

 

Radarverklikker verboden?

Na deze beslissing, ontdek ik dat een radar detector of een radarverklikker verboden is. Het is toegestaan â??â??om een dergelijk apparaat (in het buitenland) te kopen en te bezitten, maar niet te gebruiken. Gelukkig ontmoette ik iemand die de complete oplossing heeft. Een Elektrosmogmeter die radar-en lasercontrolles signaleert en meldt.

Elektrosmogmeters

Elektrosmogmeters mag men in bezit hebben en gebruiken, zodat de kwestie van de legaliteit en verbod niet langer een probleem was. Daarnaast wordt het apparaat (STIG) niet ingebouwd, dus het is precies wat ik wil.Ik kon hem gewoon en eenvoudig online bestellen!Ik rijd nu veel meer ontspannen en het bespaart een hoop geld. De tijden hebben zich toch echt veranderd, nadat ik de STIG had aangesloten, kreeg ik een betere en uitgebreide blik op de STIG en kan ik nu zeggen dat ik erg blij ben dat ik dit apparaat besteld had.

STIG bevestigen

Heel eenvoudig, ik denk dat dit de beste voorruit (dashboard) radar detector is die op dit ogenblik in productie is. Deze detector heeft twee schijnbaar onverenigbare dingen – het biedt een extreem groot bereik, maar je wordt relatief weinig gestraft met overmatig valse meldingen zoals bij oudere radar detectors (denk Valentine One) kan. Naast het waarschuwen voor te hoge snelheid, is er raffinement. Het signaal is zijdezacht, voorspelbaar, en zeer nuttig, het stelt me â??â??in staat om effectief de ernst van de naderende dreigingen te beoordelen. Het potentieel voor het creeren van kop-staartbotsingen waarbij (als je voluit op uw remmen duwen in reactie op een visuele waarneming van een radar- of lasercontrole) nadat u de STIG heeft aangeschaft is voorbij omdat je tijd genoeg hebt om alleen de voet van het gas te heffen.

Ik ben er van overtuigd dat de STIG de wegen minder gevaarlijk zal maken!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in