Iedereen wil zijn nano iphone of ipod beschermen tegen externe factoren. Om je iphone of ipod te beschermen kun je nano skin gebruiken. Met zulke hoesjes kun je je apparaat beschermen tegen beschadigingen of krassen die meestal door het gebruik ontstaan. De nano skin is een siliconen hoesje waarmee je iphone of ipod er ook nog eens ‘af’ uitziet.

Nano skin

Vooral als je een mobieltje met een camera hebt, weet je wel hoe die hoesjes meestal zijn. De handgreep of de opening is te klein of juist heel groot. Bij nano skin heb je dat probleem niet. De afwerking is zo perfect dat het lijkt alsof hij speciaal voor jouw mobieltje is gemaakt. E r is ook een lamineerlaag te krijgen om je iphone of ipod te beschermen. Voor het 5e generatie product heeft vaak een nano skin.

Gebruiksvriendelijk

Je hebt ook openingen voor je headphone-aansluiting, dock connector, click wheel, hold button, camera enz., en de opening heeft precies de juiste grootte zodat je deze features probleemloos kunt gebruiken. Dat kan alleen maar dankzij de afwerking van de nano skin. De lamineerlaag beschermt de nano skin en om dezelfde reden hoef je de skin ook niet vaak te vervangen.

Nano skin-hoesjes zijn in verschillende kleuren en ontwerpen te krijgen. Het duotone siliconen-ontwerp ziet er prachtig uit en het artwork dat op de technologie is uitgevoerd gaat er mooi mee samen en ziet er vanzelfsprekend uit. Niemand ziet dat het een bijgevoegd accessoire is. Een nano hoesje of skin is in levendige kleuren te krijgen en is de beste bescherming voor iphones en ipods. Deze nano skin is te gebruiken in combinatie met alle iphone- en ipod-producten.

Garantie

Je krijgt er ook garantie op en als ze moeten worden vervangen, hoef je ze alleen naar de fabrikant terug te sturen. Bij alle nano skins zijn twee stukjes siliconen samengevoegd en je ziet nergens een naad, zo perfect is de afwerking. Deze hoesjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn ook zeer shockproof. De skin geeft je ook een geruststellend gevoel en gaat jaren mee. De meeste kleuren kiezen voor zwart of grijs.

Prijzen

De prijs van het skin-hoesje loopt uiteen van 7,50 tot 18 euro. Je hebt ook veel funky ontwerpen op het skin-hoesje. Voor iedereen en voor elke leeftijdsgroep is wel een ontwerp te vinden. Mensen hebben doorgaan geen commentaar op de prijs, want de skins gaan jaren mee en je hoeft ze in geen jaren te vervangen. Je krijgt dus waar voor je geld. Surf op het internet voor meet details over het skin-hoesje en de verschillende ontwerpen.     


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in