Zelfs in je eigen buurtsuper moet je, hoe bekend de winkel ook is, zoeken naar bepaalde producten. Wanneer je in een vreemde supermarkt je boodschappen moet doen, wordt deze huishoudelijke klus helemaal een tijdrovende aangelegenheid. Maar nu is er Appie: boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk! Appie is de boodschappen App van Albert Heijn. Zo handig als een App maar kan zijn!

Met Appie kun je een boodschappenlijstje maken, wat vervolgens als looproute in het door jouw gekozen Albert Heijn filiaal wordt weergegeven. Op die manier hoef je maar één keer de winkel door en hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene product wat je zelden koopt, maar nu toch echt nodig hebt en niet kunt vinden. Appie bestaat eigenlijk uit twee delen, de website en de App voor op je smartphone. Hoewel ze dezelfde functionaliteit bieden, lijkt het handiger de website te gebruiken voor het maken van een boodschappenlijstje en de App voor het boodschappen doen zelf.

Appie gebruiken

Tot zover klinken de mogelijkheden van Appie als muziek in de oren. Maar werkt het ook zo makkelijk? Het antwoord is ja! Op je boodschappenlijstje voer je een artikel in. Door op het pijltje erachter te klikken krijg je producten te zien die Albert Heijn in het assortiment heeft. Typ je bijvoorbeeld ‘curry’, dan krijgt je in een lijst onder meer ‘AH Curry-Ketchup’, ‘Hela Curry Kruiden Ketchup’, ‘Uncle Ben’s Coconut Curry’ en ‘Koh Thai Red Curry Paste’. Door op één van de opties te klikken kun je meer informatie, een plaatje en prijzen van het product weergeven. Appie biedt je daarnaast de mogelijkheid boodschappen op je lijst te zetten door middel van het scannen van de barcode of door middel van een spraakopdracht. Wanneer het juiste product is toegevoegd aan je lijst, kun je natuurlijk ook de benodigde hoeveelheid nog aangeven. Zelfs als je je partner op pad stuurt met de boodschappenlijst, kan hij zich dus niet vergissen of je nu curry ketchup voor bij de patat of curry saus voor bij de rijst bedoelt. En dat wordt wel heel eenvoudig, omdat je de boodschappenlijst gemakkelijk kunt laten afdrukken of e-mailen, of gewoon samen op één account kunt inloggen bij Appie. Als je lijst compleet is, zoek je jouw Albert Heijn filiaal op en wordt de lijst automatisch in de juiste volgorde voor de looproute gezet. Met je smartphone in je hand kun je zo snel je boodschappen doen bij Albert Heijn.

""Appie menu’s en recepten

Mocht je geen inspiratie hebben, dan kun je altijd even rondkijken tussen de vele recepten die Albert Heijn op zijn site heeft staan. Staat er een lekker recept bij, dan kun je eenvoudig alle benodigde producten met één druk op de knop op je boodschappenlijstje laten zetten. Natuurlijk kun je ook hier de hoeveelheden en aantallen eenvoudig aanpassen, of een artikel wat je nog in huis hebt van de lijst verwijderen. En de vaste boodschappen, zoals brood en melk, die staan gewoon in je eerdere aankopen zodat je ze opnieuw aan je boodschappenlijst kan toevoegen.

 Appie Bonus en aanbiedingen

Om het gebruiksgemak van Appie compleet te maken geeft de applicatie duidelijk aan welke producten in de Bonus zijn. En dat niet alleen voor deze week, ook de reclame voor volgende week kun je vast inzien. Mocht je op een bepaald product zoeken, en is hetzelfde product van een ander merk in de aanbieding, dan staat deze aanbieding er bij vermeld. Zo wordt boodschappen doen eenvoudiger en goedkoper!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in