Iedere Nederlander is in 2013 op zoek naar het goedkoopste telefoonabonnement voor zijn telefoon. Niet iedere Nederlander is op zoek naar dezelfde telefoon met hetzelfde telefoonabonnement. Sommige Nederlanders hebben liever een abonnement met telefoon terwijl andere Nederlanders liever een losse telefoon met sim only abonnement willen. Veel Nederlanders willen een telefoonabonnement met internet. Doordat iedere Nederlander op zoek is naar een andere telefoon of abonnement zijn er veel verschillende combinaties van telefoons en telefoonabonnementen verkrijgbaar. Telefoonproviders bieden niet allemaal abonnementen aan met dezelfde inhoud. Dit alles maakt het vergelijken van telefoonabonnementen lastig.

Als je op zoek bent naar een nieuw goedkoop telefoonabonnement zul je een aantal keuzes moeten maken. Op de eerste plaats bepaal je welke telefoon je wilt. Vervolgens zul je je telefoonabonnement moeten samenstellen. Het kan ook zijn dat de telefoon je niet zoveel uitmaakt maar dat je een bepaald telefoonabonnement wilt met een goede telefoon. In dit artikel zal je geholpen worden met het vergelijken van de verschillende telefoonabonnementen bij bepaalde telefoons om uiteindelijk een goedkoop telefoonabonnement te kunnen kiezen. Er wordt dus van uit gegaan dat je al weet welke telefoon je wilt.

Goedkoop telefoonabonnement met Samsung Galaxy S IV

De Samsung Galaxy S IV is op dit moment de populairste en meest verkochte telefoon. Deze telefoon is de opvolger van de Samsung Galaxy S III, wat de populairste mobiele telefoon van 2012 was. Naar verwachting komen er geen betere mobiele telefoons meer op de markt in 2013 en wordt de Samsung Galaxy S IV de populairste mobiele telefoon van 2013. Deze telefoon is voornamelijk verbeterd ten opzichte van haar voorganger in de softwarefeatures. Zo kan de telefoon bediend worden zonder het scherm aan te raken en zal de telefoon naar beneden scrollen wanneer je ogen het einde van een pagina bereikt hebben. Verder is dit de eerste mobiele telefoon in Nederland met een full HD 5 inch scherm. 

Het goedkoopste telefoonabonnement met de Samsung Galaxy S IV is van T-mobile. In dit telefoonabonnement zitten 300 belminuten, onbeperkt smsen en 2000 MB's met een internetsnelheid van 14,4 MB/s. Dit telefoonabonnement kost € 44,40 per maand en je betaalt slechts € 99,- voor de telefoon.

Goedkoopste telefoonabonnement met Apple iPhone 5

De iPhone 5 is een telefoon waar zeer hoge verwachtingen van waren. De meningen zijn verdeeld of deze verwachtingen waar zijn gekomen. De telefoon heeft geen full HD scherm waar veel gebruikers wel op gehoopd hadden. Apple heeft een groter scherm in de telefoon gezet dan in vorige iPhones zat. Dit scherm is met 4 inch kleiner dan schermen in andere soortgelijke telefoons. De iPhone 5 heeft een extreem lange accuduur en is zeer snel.

Het goedkoopste telefoonabonnement met de iPhone 5 is toestellease bij Hi. Toestellease houdt in dat je het toestel aan het einde van het contract weer terug moet geven aan de telefoonprovider of kunt overkopen voor een klein bedrag. In dit telefoonabonnement zitten 75 belminuten, onbeperkt smsen en 1000 MB's met een internetsnelheid van 2 MB/s. Dit telefoonabonnement kost € 47,50 per maand. Bij toestellease hoef je geen eenmalig bedrag te betalen voor de telefoon.

Goedkoopste telefoonabonnement met Sony Xperia Z

Tenslotte het goedkoopste telefoonabonnement met de Xperia Z van Sony. Deze telefoon heeft een bijzondere eigenschap, hij kan tegen water. Dit betekent dat je de telefoon mee kan nemen onder de douche. Verder doet deze telefoon niet onder aan de specificaties van de Samsung Galaxy S IV, maar dan zonder full HD scherm.

Het goedkoopste telefoonabonnement met de Sony Xperia Z is toestellease bij Telfort. In dit telefoonabonnement zitten 300 belminuten, 100 smsjes en 500 MB datalimiet met een snelheid van 2 MB/s. Dit telefoonabonnement kost € 39,50 per maand. Dit is het goedkoopste telefoonabonnement van de 3 vergeleken telefoons.

http://www.mobieletelefoonabonnementenvergelijken.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in