Hebt een een  woning in Enschede, die u graag goed wilt beschermen? Hieronder staan tips een aandachtspunten beschreven waarop u kan letten bij het kiezen van een beveiligingsbedrijf voor uw huis of bedrijfspand. Wist u dat vandalisme en vernieling soms meer schade met zich mee brengen dan een ´eenvoudige diefstal´?

Of u nu een woning heeft in het centrum, in het bedrijvenpark of langs het spoor van Enschede, het hebben van gedegen beveiliging van uw woning is in geheel Enschede van belang.  

Niet aleen voor welgestelde inwoners van Enschede kan een goede beveiliging een must zijn. Enschede welliswaar een rijk gebied met gefortuneerde burgers en luxe woningen. Uw panden en eigendommen dienen sowieso goed beschermd te worden en dat doet u door de inschakeling van een beveiligingsbedrijf uit Enschede of Hengelo. Er zijn verschillende beschermingsniveaus toepasbaar afhankelijk van het dreigingsniveau van buiten af alsmede het risico profiel van uw woning en de toegepaste producten en/ of materialen. Schakel voor passende beveiliging voor uw woning dan ook een beveiligingsbedrijf uit Enschede of omstreken in. 

Dreigingsniveau en risico profiel

Ieder persoon en woning heeft een ander vorm van dreiging danwel een ander risico profiel. U kunt daarbij denken aan verschillende vormen van criminaliteit danwel terrorisme. Een hoog in aanzien zijnde persoon (politicus, welvarende individuen), woning of instantie kan potentieel doelwit zijn van terroristen en criminelen. Daarnaast kan het zijn dat uw woning dure goederen gebruikt danwel u bewaart exclusieve gegevens enzovoorts. Indien er dan iets voor valt, kan schade dermate gevolgen hebben dat het niet anders kan dan dit tot op optimaal niveau te beschermen. Gewone bedrijven in Enschede zijn veelal niet dermate onder dreiging danwel hebben geen hoog risico profiel en daartoe zal bescherming via sensoren en mobiele surveillance afdoende zijn.

Intensieve beveiliging onderneming

Hebt u u een wonignen een bedrijf in (de buurt van) Enschede? Het kan zijn dat uw onderneming met gevaarlijke stoffen omgaat danwel exclusief materiaal en materieel heeft. Uw onderneming loopt verhoogt risico en eventueel verhoogde dreiging van buitenaf en dus dient u uw onderneming in Enschede goed te beveiligen. De gehele omgeving van uw onderneming moet als het ware worden afgesloten middels een hoge omrastering. Camera toezicht heeft tot doel om het gehele terrein binnen de omgeving  goed in beeld te brengen waarnaast mogelijk camera’s buiten de omgeving dreiging van buitenaf kunnen waarnemen. Uiteraard dient de toegangspoort met afdoende professioneel getrainde bewaking worden uitgevoerd zodat u verzekerd bent van een goed beveiligde onderneming. Ongewenste personen en dreiging van buitenaf wilt u ook buiten de deur houden.

Bescherming personen en woningen

Ook op persoonlijke basis kunt u worden beveiligd. Bekendheden, mensen die persoonlijk bedreigd worden enzovoorts dienen een meer persoonsgebonden beveiliging in Enschede te hebben. Een body guard op afstand houdt u in de gaten en is pas aanwezig indien u in een dreigende omstandigheid komt. Intensieve body guard volgt u zeer dichtbij waarbij de omgeving continu op een professionele manier wordt afgecheckt. Wil u ook actieve beveiliging voor uw onderneming of voor u als individu hebben, neem dan een bewakingsbedrijf Enschede in de hand.

Beveiliging op afstand

Omdat het risico profiel en dreiging voor vele woningen en individuen in Enschede beperkt is, is veelal een beperkte beveiliging afdoende om uw bezittingen te beschermen. Een beveiligingsbedrijf uit Enschede zet daartoe een raster van sensoren op voor inbraak en brand. Het brand alarm is gekoppeld aan de automatische melding bij de brandweer waarnaast inbraak alarm de centrale meldkamer van het beveiligingsbedrijf bereikt. Via de meldkamer wordt met GPS de meest nabije mobiele surveillant ingeschakeld om pols hoogte te nemen. Snel zijn de omstandigheden bij uw woning danwel prive woning ingeschat en worden eventueel aanvullende instanties Enschede geinformeerd. Op deze manier helpt inbraakpreventie echt.

Verhoogde bescherming personen en woningen

Het kan zijn dat u als individu een verhoogd risico loopt om de aandacht te krijgen van dreigende invloeden. U bent welgesteld en iemand uit uw omgeving kan zo worden meegenomen ten behoeve van afpersing. Anderzijds kan het zijn dat u een woning in Enschede heeft met speciale stoffen, chemicalien voor uw zwembad bijvoorbeeld, dan dienen deze gevaarlijke stoffen uiteraard altijd beschermd te worden van invloeden van buitenaf. De omgeving  dient daartoe vergrendeld te zijn, met verhoogde mate van beveiliging zoals bijvoorbeeld camera toezicht en bewegingssensoren. Naarmate het risico van het bewaarde goed groter wordt, zal de intensiteit van de bewaking eveneens toenemen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in