Een massief houten tafel in de huiskamer staat mooi en stoer. Door de aankoop van een massieve houten tafel kunt u optimaal genieten van dit hoog kwaliteits product.

De massief houten tafel wordt met veel vakmanschap en ervaring in elkaar gezet, en dat betekent dan ook dat het een duurzaam product betreft. Ook de toepassing van hard houten materialen wordt toegepast en dat betekent dat u echt een massieve tafel aankoopt voor de lange termijn. Ok, een massief houten tafel weegt nogal wat, maar dan heeft u ook wel een prachtig meubelstuk in de woning of tuin staan. Koop ook een massief houten tafel en ook u haalt kwaliteit in huis waar u nog langdurig van kunt genieten.

Voordelen van massief houten tafel

De aanschaf van een massief houten tafel is mogelijk een beetje prijzig, maar u krijgt er wel iets voor terug. U heeft met een massief houten tafel in huis namelijk een tafel:

  • voor de lange duur. De tafel gaat tientallen jaren mee, en dus heeft u gewoon goed rendement met de aanschaf van een massief houten tafel;
  • de massief houten tafel is gemaakt van hard hout. U behandelt de houten tafel met een wax of lak en daarmee houdt u de kwaliteit van de houten tafel langdurig op een hoog peil. Kringen enzovoorts maken dan ook geen kans met een massief hard houten tafel;
  • een massief houten tafel kan tegen een stootje.

Houtsoorten massief houten tafel

Massief houten tafels worden in verschillende formaten en van verschillende materialen geleverd. Het is maar net wat uw persoonlijke wens is. Gewoonlijk worden massief houten tafels samengesteld uit de volgende houtsoorten:

  • Eik: dit is een wel bekende oud vertrouwde Nederlandse houtsoort om massief houten tafels mee samen te stellen;
  • Beuk: de beuk is alom vertegenwoordigd in onze bossen en daar kunt u dan ook goed van profiteren in de duurzame massief houten tafel;
  • Kerselaar: dit is een minder bekende houtsoort, maar wordt momenteel uitvoerig toegepast in vele soorten massief houten tafels;
  • Den: de den is als herbebossings boom in het verleden in ons land geïntroduceerd en dus kunt u nu ook van de massief houten tafel in uw vertrouwde woonkamer genieten.

Stel uw eigen tafel samen

Vaak kunt u tegenwoordig online uw eigen specifieke ontwerp qua massief houten tafel hoogst persoonlijk samenstellen. De techniek staat voor niets, en vakbekwame houtbewerkers maken uw eigen massief houten tafel werkelijkheid. Hoe apart of uitbundig uw ontwerp voor een massief houten tafel ook is, wij kunnen ermee uit de voeten. Ook uw eigen massief houten tafel ontwerp kan snel realiteit zijn, en dus kunt u snel genieten van een prachtig massief houten tafel in uw woonkamer. Koop dan ook een massief houten tafel conform uw eigen ontwerp.

Magazijn voorraad massief houten tafels

Uiteraard hebben wij vele massief houten tafels op voorraad staan en dus kunt u gerust een kijkje bij ons nemen. Laat u inspireren door de verscheidenheid aan massief houten tafels bij ons in het magazijn. Ook u kunt een passende massief houten tafel vinden geschikt voor uw interieur en specifieke wensen. Heeft u de passende massief houten tafel gevonden, koop dan uw eigen prachtige tafel. Vergeet niet stoelen te bestellen. Veelal zijn stock stoelen een betaalbaar alternatief.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in