Een steigerhouten bank heeft een typerende uitstraling en valt dan ook snel op. Met een steigerhouten bank en mogelijk bijpassend overig steigerhouten meubilair kunt u een indrukwekkende interieur samen stellen.

U kunt met een steigerhouten bank uw vrienden en kennissen versteld laten staan door de prachtige samenstelling van het hout. Hoog kwaliteits banken worden van steigerhout samengesteld door ons vakbekwame hout bewerkings team. Heeft u een eigen ontwerp voor uw bank dan kunnen wij u dat ontwerp realiteit maken. Onze ervaring in het maken van banken maakt dat uw ontwerp een prachtige steigerhouten bank wordt. Ook u kunt uw eigen steigerhouten bank in huis krijgen door met ons contact op te nemen.

Steigerhouten woonkamer bank

Iedereen wil lekker zitten. Kijkend naar de tv of een boek lezende, u dient lekker comfortabel te zitten. De steigerhouten woonkamer bank:

 • heeft een typerend design met een opvallende aanwezigheid;
 • is degelijk gemaakt zodat u langdurig van de stevigheid kunt genieten;
 • wordt toegepast met goed passende op uw zachtheids wens aangepaste kussen;
 • is milieu vriendelijk door de toepassing van schroot hout;
 • relatief goedkoop door de toepassing van hergebruikt materiaal;
 • en heeft een authentiek uitstraling door de verscheidenheid van het toegepaste steigerhout.

Om ook lekker comfortabel te zitten in een in het oog springende bank neemt u de steigerhouten woonkamer bank. Uiteraard kunt u daarbij eveneens overige bijpassende meubelstukken vinden.

Steigerhouten tuin bank

Lekker zitten in de tuin en genieten van de natuur om u heen, dat kunt u goed doen met de eigentijdse steigerhouten bank. De steigerhouten bank is dermate uitgevoerd dan het tegen de invloeden van het weer bestand is. En dus kunt u steigerhouten banken ook in uw tuin neer zetten. Dat is wel zo handig indien u een grote tuin heeft. Op interessante plekken kunt u dan een steigerhouten tuin bank neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • de tuin bank nabij de vijver partij;
 • of een tuin bank uitkijkende over het gazon;
 • een tuin bank vlak bij een nestelende vogel.

Met de toepassing van steigerhouten tuin banken in de tuin zijn er mogelijkheden te over.

Steigerhouten lounge bank

Met de steigerhouten lounge bank kunt u heerlijk genieten met uw vrienden. Lekker onder uit zittend, leunend of liggend kunt u op een relaxte manier de dag doorbrengen. U kunt de steigerhouten lounge bank:

 • in huis zetten zodat u een knusse huiselijke sfeer creëert waarbij u heerlijk ontspant;
 • bij de woning buiten, zodoende dat u middels de lounge bank de tuin betrekt bij de woning als extra woon oppervlak;
 • in de tuin zetten, afgezonderd van de woning zodat u in de natuur van uw eigen tuin een eigen beschutte rustplek heeft.

Zo kunt u flexibel te werk gaan met uw eigen steigerhouten lounge bank.

Neem uw eigen steigerhouten bank

Om ook te weten hoeveel verschillende modellen aan steigerhouten banken wij in voorraad hebben, kunt u het beste een keer bij een meubel showroom binnen lopen. Een goede meubel showroom biedt u in korte tijd een goed overzicht van alle modellen die op dat moment te koop zijn. Zodoende kunt u ook onder de indruk geraken door het veelzijdige steigerhouten bank en meubilair aanbod. Ook salontafel steigerhout is te bezichtigen.Heeft u aanvullend vragen dan kunt u altijd contact met uw leverancier opnemen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in