Is online geld verdienen echt mogelijk? Is geld verdienen met internet een valse droom, of kan het echt? Dit jaar nam ik de proef op de som en ben gaan proberen om een inkomen online op te bouwen.

Geld verdienen op internet

Geld verdienen met internet. Kan dat eigenlijk? Is het allemaal oplichterij, of kun je op je luie stoel achter je computer een leuk inkomen verdienen? Misschien moet je een expert zijn in financiële zaken, of een computernerd… Of is het simpel en kan iedereen het?

Experiment

Door een aantal gebeurtenissen vorig jaar en persoonlijke omstandigheden besloot ik aan het begin van dit jaar 2012 de uitdaging aan te gaan. Ik ben een vrouw, zonder financiële achtergrond of bijzondere interesse in geldzaken (hoewel… ik ben expert in geld uitgeven, dat wel…). Evenmin ben ik een wonder op de pc. Kan er aardig mijn weg op vinden, maar als het een tikkie technischer wordt, laat ik het wel afweten. Dus dit experiment beloofde wel interessant te worden. 

Oplichterij

Het is wel duidelijk. Er zijn heel veel oplichters te vinden op het worldwide web. Je kunt anoniem en zonder rechtstreeks contact iemand volledig financiëel uitkleden. Hoewel dat voor sommige mensen zo ook geen probleem is, is het online nog een stuk makkelijker. Hebberigheid is een eigenschap die een online oplichter veel geld kan opleveren. De advertenties met beloftes van snel rijk worden vliegen je om de oren. Instappen vanaf 1 dollar is mogelijk, maar soms worden ook net zo makkelijk tientallen tot honderden dollars gevraagd. HYIPS, (high yield investment programs) zijn systemen waar zeer hoge rentes worden aangeboden. Sommige gaan een heel tijdje mee en er wordt ook meestal in het begin wel uitbetaald, maar altijd verdwijnen ze weer na enkele weken of maanden, een uitzondering daargelaten. Voorbeelden van HYIPS zijn bijvoorbeeld Forever17, deze hield het nog geen maand uit. Sommigen blijven wel langer draaien, maar er wordt niet meer gereageerd op supporttickets of mail. Een voorbeeld hiervan is global oil fund deze is op dit moment nog wel online, maar er komt geen cent meer uit en zo zijn er tientallen te noemen ben ik bang.

Helaas ben ik ook hier en daar bedragen kwijtgeraakt, hier wat meer, daar wat minder, maar toch werd ik steeds wijzer. Ik heb er echt enorm veel van geleerd. Ook van anderen die door schade en schande wijs zijn geworden kun je enorm veel leren. Het is altijd fijn als je voor je je ergens voor inschrijft contact kan leggen met degene die je de link stuurt of iets aanbeveelt.

Online geld verdienen kan wel degelijk

Zelf had ik het geluk dat ik redelijk in het begin een site te pakken had die al jaren bestaat en waar ik ook daadwerkelijk geld uit haal. Ik heb het hier over Just Been Paid, die inmiddels is overgenomen door Profitclicking. www.profitclicking.com Omdat ik niet veel wil investeren gaat het allemaal niet heel snel, wel veilig. Inmiddels tientallen pogingen wijzer, ben ik nu met zo'n vier programma's echt actief. Naast profitclicking, mijn eerste werkende programma zijn dat mijn topper Bannersbroker en  World Consumer Alliance en Global One! Global One zal pas deze maand (september 2012) gaan lanceren en dit systeem ziet er erg rooskleurig uit. Maar hier zal ik zeker nog op terug komen in een ander artikel.

Dit levert een leuke extra op iedere maand en het groeit gestaag. Mijn onderzoek heeft voor mij in ieder geval uitgewezen dat geld verdienen met internet absoluut mogelijk is, zelfs rijk worden met internet is haalbaar.

Tips

Wat ik u wel wil meegeven. Investeer nooit met geld dat u niet kunt missen en laat u niet inpakken door dollartekens… Blijf altijd geduldig en neem de tijd om iets ook uit te proberen. Of laat u adviseren door iemand die u vertrouwt en die al de nodige ervaring heeft met online zaken.

Wees ervan bewust dat u met kleine investeringen langer nodig heeft om een goed basisinkomen op te bouwen. Dat gaat met grote bedragen uiteraard veel sneller. En of een site altijd blijft bestaan, daarop worden geen garanties gegeven. Probeer dus ook altijd uw eigen geld er weer snel uit te halen en verder te gaan met uw winsten. Als dat is gelukt, heeft u echt niets te verliezen!!!

Succes!

marieke


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in