In dit artikel vertel ik u hoe u snel geld kunt verdienen door producten op marktplaats door te verkopen. Op de winstmarges kunt u flink verdienen. Iedereen kan hier geld mee verdienen, de enige vereiste is een computer met internetverbinding.

Inkopen bij Ebay

Het product dat je door wilt verkopen wil je uiteraard zo goedkoop mogelijk inkopen. Dan kan je immers een grotere winstmarge behalen. Op marktplaats kan je absoluut winst maken met de doorverkoop methode. Maar het beste is nog om via Ebay in te kopen en via marktplaats te verkopen. De reden hiervoor is dat je met Ebay goedkopere producten kan kopen. In Azië is electronica vaak veel goedkoper dan hier in Nederland.

  1. Zoek het product op op  Ebay.nl
  2. Klik bij objectlocatie op 'wereldwijd'
  3. Selecteer bij sorteren  'goedkoopste product' bovenaan
  4. Kies de beste optie uit het buitenland ( houdt rekening met de verzendkosten)
  5. Producten worden bezorgd

Tip: Koop gadgets zoals goedkope 'sleutelhanger camera's' uit Azië en verkoop ze hier in Nederland duurder.

 ""

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkopen op Marktplaats

Nu je de producten van Ebay ontvangen hebt is de volgende stap om het winstgevend te verkopen op www.marktplaats.nl. Zorg dat je een goede foto van het product hebt. Geef ook een duidelijke omschrijving van het product. Als de conditie ''zo goed als nieuw is'', geef dit dan expliciet aan. De verkoop gaat het makkelijkste in een stedelijk gebied. Als je bijvoorbeeld iets in Amsterdam of Rotterdam aanbied zijn mensen al snel bereid om even het product op te komen halen.

  1. Plaats de producten op Marktplaats
  2. Zorg voor een winstmarge, maar vraag wel een reële prijs
  3. Als de producten gekocht worden maak je winst

Tip: Als je een advertentie plaatst zal het eerst bovenaan verschijnen in jouw rubriek. Maar naarmate de tijd vordert zakt de advertentie naar beneden omdat de nieuwste advertenties bovenaan verschijnen. Om jouw advertentie weer bovenaan te plaatsen moet je op 'omhoog plaatsen' klikken. Als je advertentie weer bovenaan staat in jouw rubriek zal je product eerder verkocht worden.

Op zoek naar koopjes

Een andere methode om geld te verdienen op marktplaats is om op zoek te gaan naar koopjes. Als je dit wilt doen kan je het beste producten kopen waar je veel van af weet. Weet je bijvoorbeeld veel van auto's? Dan is het misschien iets voor jou om in auto's of auto-onderdelen te gaan handelen. De meeste jongeren weten veel van smartphones en tablets, daar kunnen veel mensen dus ook in handelen.

Kunst inkopen

Soms weten bezoekers van marktplaats een een mooie winst in huis te halen door een duur schilderij op te kopen voor een paar tientjes.  Zoek bijvoorbeeld een schilderij van de 'Haagse School', zoek iets over de schilder op. Je hoeft niet per sé een kunstkenner te zijn om erachter te komen welke kunst veel waard is. Op het internet kan je immers alles vinden over de kunstenaars. Veel mensen stellen geen vaste prijs vast maar laten de consument bieden. Probeer dan een laag bod te doen en als je geluk hebt kan je een waardevol schilderij voor een habbekrats krijgen. Dit is meestal het geval als mensen een advertentie al maanden of jaren hebben staan zonder dat er iets is verkocht. Zij willen er op gegeven moment van af. Het is dus geen slecht idee om bij oudere advertenties te kijken

 

 

 

* Ik geef u slechts tips, wat u hiermee doet is uw eigen verantwoordelijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in