Ik heb kort geleden de film Toy Story 3 in het 3D gekeken in de bioscoop. Mijn visie op de film.

"Erg leuk", kwam er uit mijn mond na het zien van de film. Dat de makers nog steeds zoveel inspiratie hadden voor nog een Toy Story.

Waar gaat het over?

Alle vrienden van Toy Story 1 en 2 zijn er nog gewoon. De cowboy, astronaut, de lange hond, het aardappelen stelletje, de bange dinosaures, de cowgirl met haar paard en de rest.

Omdat de eigenaar van het speelgoed (Andy) naar de universiteit gaat, moet het speelgoed weg. Naar de zolder ermee, maar door een fout komt het speelgoed in het kinderdag verblijf.

Waarschuwing: De volgende tekst verklapt het einde van de film!

Ze ontmoeten daar het plaatselijke speelgoed en ook Barbie ontmoet daar haar vriendje Ken, die vele vrouwlijke trekjes heeft. Ook ontmoeten ze de leider van al het speelgoed; Lotso het knuffelbeer. Maar hij is alles behalve dan knuffelig, hij blijkt een kwaadaardig speelgoed te zijn, die alle vrienden van Woody (de cowboy) gevangen houdt. Uiteindelijk komt alles weer goed en is iedereen weer happy. Een typisch Disney eind.

3D een verschil?

In het begin zou je wel even moeten wennen, maar op den duur begint het normaal te worden. Het is niet zo dat deze film speciaal voor 3D is gemaakt. Het is wel een leuk extraatje.

Mijn mening

Zoals ik in het begin zei; "erg leuk!" Heb je tijd tijdens de zomervakantie, dan is deze film zeker de moeite waard. Het heeft totaal niks te maken met de andere films en dat maakt hem speciaal. Ook is de film lekker anno 2010, want er komen allerlei actueele dingen en grappen in voor. Wel jammer dat het zo lang heeft geduurd. Nu moet ik aan mijn stiefbroertje van 10 uitleggen wat Toy Story is.

Trailer

Klik hier voor de Nederlandse trailer.
Klik hier voor de Engelse trailer (geen Nederlandse ondertitels).

www.disney.nl/toy-story, www.youtube.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in