we kennen het allemaal, EOS producten. Ze zijn razend populair bij de jeugd maar niet erg vriendelijk voor de portemonee; wij testen wat er nu zo speciaal is aan de EOS lipbalm.

EOS getest

We kennen het allemaal, EOS producten. Ze zijn razend populair bij de jeugd maar niet erg vriendelijk voor de portemonee; wij testen wat er nu zo speciaal is aan de EOS lipbalm.

De kleine ei-vormige lipbalm, ze zijn ons allen bekend. ze beloven ons zijdezachte lippen, maar is dat ook wel wat we krijgen? Niet erg lang geleden ging een een gerucht over het internet dat eos geirriteerde lippen zou achterlaten. Achteraf bleef er niet veel van dat gerucht over, maar wij hebben toch even gestest of eos zo veelbelovend is zoals het laat blijken.

We hebben ons gebasseerd op 5 verschillende smaken;

  • peppermint
  • blueberry
  • red fruit
  • coconut
  • vanilla
  1. peppermint: Dit lichtblauwe balletje is een aanwinst! Niet alleen is de geur fantastisch, je lippen bljven lang gehydrateerd en proeven daarbij ook erg fijn. Vooral in de zomer is deze variant van eos een aanrader. Een minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas.
  2. blueberry: Dit donkerblauwe balletje heeft een erg verfijnde geur en smaak, het voelt fijn aan op de lippen. Het houdt je lippen erg lang gehydrateerd en is perfect voor de zomermaanden. Een minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas.
  3. red fruit: Dit felrode balletje is de minst fijne van de hele reeks, hij ruikt nog steeds verbluffend, maar de geur is niet erg speciaal tegonver de rest. Hij is perfect voor de herfst en winter. Een minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas.
  4. coconut: Dit lichtroze baletje met witte spraal is een zachte variant van de eos lipbalm. Hij voelt extra zacht aan en is daarom perfect voor in de winter. Een minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas.
  5. vanilla: Dit lichtgeel gekleurde balletje heeft net zoals bij coconut zijn zacht karakter. Het geeft hem charme. Hij is perfect voor in de winter. Maar omdat Vanilla een veelvoorkomende smaak is bij lipbalsem is hij niet erg speciaal. Als je dan toch een vanilla lipbalm wilt kopen kun je dat beter van een ander merk doen. Eos is duurder. Een minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas.

Zoals je dus kunt zien is Eos echt wel een aanrader. Zijn minpunt is de kostprijs maar ik moet wel zeggen dat zo’n balletje erg lang meegaat. Het is zijn geld wel waard, een ander minpunt is wel dat het ei-vormige lichaam niet erg handig is om mee te nemen, het zit vaak in de weg in je tas, maar daar kan wel een oplossing voor gevonder worden.

Laat me weten wat jullie van EOS vinden, is de ei-vormige lipbalsem iets voor jou of toch niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in