Midden in het centrum van Zierikzee ligt café-restaurant Concordia. De eetgelegenheid ademt sfeer uit en voor iedere doelgroep is er ruime keuze uit gerechten. Een beoordeling van het restaurant, waar de bediening uiterst vriendelijk is.

Pech

Het was op een zonnige dag in oktober dat uw schrijver samen met een drietal anderen op bezoek was in Zierikzee. Na enkele musea bezocht te hebben, kregen we trek en besloten we om ergens te gaan eten. We probeerden het eerst bij restaurant Concordia, maar dat zat op dat moment helemaal vol. "Dat moet wel goede kwaliteit zijn", werd er gedacht. Temeer ook omdat er buiten iets in de trant van "het restaurant met het beste gebak" stond geschreven. Helaas was er op het eind van de middag (rond 15:00 uur) geen plek meer in het restaurant. 

Nog een keer proberen

Gezien het feit dat wij een weekje in Zeeland vertoefden met vakantie, besloten we enkele dagen later wederom naar Zierikzee te gaan. Na verloop van tijd begonnen onze magen wederom te rammelen en besloten we weer naar restaurant Concordia te gaan. Aangezien het nu rond de klok van zes uur was, dachten we dat er nu wel helemaal geen plek zou zijn. Maar dat hadden we verkeerd gedacht. De koks waren buiten aan het roken en heetten ons van harte welkom. Eenmaal binnen werd onze verwachting niet gelogenstraft, daar er nog voldoende tafels beschikbaar waren. 

Bestellen en eten

We nestelden ons aan een tafeltje en voordat we het wisten kwam de ober naar ons toe. Een zeer vriendelijke ober, die alle tijd voor je nam. Nadat eenieder  zijn favoriete gerecht aan de ober had doorgegeven, begon het wachten op de gerechten. Na een kwartier werd ons wachten beloond en kregen we de grote porties op tafel. Aangezien uw schrijver afkomstig is uit het noorden, viel hij haast van zijn stoel van verbazing. Zulke grote porties worden er in restaurants bij ons in de streek niet geserveerd. Uw schrijver at een pannenkoek, maar kon na afloop even geen pannenkoek meer zien. En dat alles voor een schappelijke prijs. 

Nadat alle borden leeg waren en de bediening alles weer had meegenomen, werd de portemonnee getrokken. De prijs viel reuze mee, maar een fooi had de bediening zeker verdiend. Met een tevreden gevoel stapten wij het restaurant uit.

Beoordeling

Prijs/kwaliteit ++
Bediending   +
Vriendelijkheid +
Toiletten -/+
Netheid +


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in