Deze film moet echt iedereen gezien hebben. Het is dé film over liefde en bewijst dat liefde overal is; bij jong en oud.

Crew

Deze film is een scenario van Jan Verheyen, naar een scenario van Kim van Kooten: “Alles is liefde”. De acteurs zijn één voor één allemaal bekende gezichten vanuit andere films of series, zoals: Kurt Rogiers, Barbara Sarafian, Kevin Janssens en Mathias Sercu, om er nu maar enige op te noemen. Deze romantische film zal menig hart doen smelten door zijn prachtige verhaallijnen en is een absolute aanrader.

De film

Anna, vertolkt door Veerle Baetens, is gescheiden van haar overspelige man, Bruno. Haar vader sterft en ze ontmoet op de begrafenis een jonge minnaar, maar daarbij krijgt ze haar twijfels. Arno en Lydia zijn dan weer het voorbeeld van een perfect koppel. Alhoewel Arno weinig verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zo Lydia op het verkeerde spoor zet. Bedriegt hij haar nu werkelijk? Paul Wauters, de meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen maakt avances op een heel gewone vrouw, Astrid. Helaas voor Paul begrijpt Astrid dit niet met alle gevolgen van dien. Hij moet haar zijn ware gevoelens tonen op een manier die alles overtreft… Alain en Fred trouwen binnenkort, maar dan begint Fred plots vreemd te doen. Komt het door zijn vader die zijn moeder verliet toen hij drie jaar oud was? En waar zou zijn vader nu toch zijn? Annette leidt de Sinterklaasoptocht en alles omtrent de Sint, maar een onbekende man, die de Sint speelt, laat haar inzien dat er nog meer dingen in het leven zijn dan werk, namelijk ware liefde. Dit alles samen zorgt dat je geboeid blijft tot het einde van de film.

Mijn mening

Alles begint en eindigt met Sinterklaas. De hele film draait rond Sinterklaas en liefde. Deze film bevat zoveel soorten liefde, steeds op een andere manier voorgesteld, dat je wel verliefd moet worden op deze film. Tijdens de film zijn er soms momenten waarbij je mogelijk een traantje kan wegpinken, maar wees gerust deze film is elke traan meer dan waard. Meer zelfs: elke traan is een eerbetoon aan dit prachtig staaltje film – noem het gerust kunst.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in