Zoek je een bangelijk goede film die niet overdreven is met special effects? Zoek dan niet verder en laat je verleiden door deze recensie. Deze film heeft alles wat je zoekt, dus bekijk hem snel en durf mij het tegendeel te bewijzen.

Crew

Deze film bevat een uitzinnige verzameling aan acteurs, waarvan je sommigen zult herkennen uit andere films: Josh Hartnett, Jordana Brewster, Shawn Hatosy, Elijah Wood, Salma Hayek en Famke Janssen. De regisseur is dezelfde als die van Desperado en From dusk till dawn. De schrijver is dan weer dezelfde als die van de ijzingwekkende films Scream en Scream 2.

De film

Het hele gebeuren speelt zich af op een school; Herrington High om precies te zijn. Het lijkt een heel gewone school, met pestkoppen, nieuwelingen, nerds, footballspelers en natuurlijk ook de beheerste meisjes. Toch wordt dit heel gewone leventje op deze school al snel verstoord door een incident waarbij een leerkracht blijkt vermoord te zijn door twee collega’s. Wat later vindt Casey, één van de hoofdpersonages, op het footballveld iets ongewoons. Hij brengt het naar zijn biologieleraar, die het meteen herkent als iets dat aanwezig is in bepaalde octopussen, maar aangezien ze in Ohio zijn, is dit onmogelijk. Het blijkt misschien om een nieuwe soort te gaan. Vanaf dan gebeuren de ene na de andere vreemde dingen. Zoals een leerkracht die uitgedroogd de jongenskleedkamer binnenstrompelt en een nieuwe aanval op de zuster van de school. En waarom moeten alle leerlingen zich verzamelen voor een onderzoek van hun oren? Dit alles en meer vind je in deze film, die je op het puntje van je stoel laat zitten.

Mijn mening

Ben je verzot op alien films of simpelweg sciencefiction? Dan is deze film wat je zoekt! Het zit niet boordevol special effects zoals de meeste films vandaag de dag, maar juist die soberheid maakt deze film tot een aanrader. Het eenvoudige, maar spannende verhaal kan je mateloos boeien van begin tot eind. Het zit vol spannende wendingen en een heel verrassend einde. Als je kijkt naar deze film voel je dat, naarmate het einde nadert, je hartslag gedurende de film stijgt. Als je deze film niet hebt gezien, weet je niet wat je mist. Een absolute aanrader!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in